Print this page

Η PANDORA παρουσιάζει τη νέα συλλογή κοσμημάτων Autumn/Winter 2017-2018

Αυτό το Φθινόπωρο, η PANDORA μέσα από την καμπάνια "DO See The Wonderful" και το λανσάρισμα της νέας της συλλογής Autumn/Winter Collection 2017, εμπνέει όλες τις γυναίκες να γιορτάσουν κάθε όμορφη στιγμή της καθημερινότητάς τους και τους υπενθυμίζει πόσο μοναδικές και υπέροχες είναι!
"Στην PANDORA, θέλουμε οι γυναίκες να γιορτάζουν όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνουν κάθε μέρα, καθώς όλες αυτές οι στιγμές αντιπροσωπεύουν κομμάτια του πολύπλευρου, ιδιαίτερου εαυτούς τους! Τα κοσμήματα PANDORA λειτουργούν ως σύμβολο όλων αυτών των καθημερινών επιτευγμάτων και όλων αυτών που πραγματικά αγαπάμε", αναφέρει η Minna Philipson, Senior Vice President & Chief Marketing Officer της PANDORA.

pandora

Δροσερές ασημί, θερμές χρυσές και vintage ροζ μεταλλικές αποχρώσεις, πρωταγωνιστούν στα σχέδια της νέας συλλογής και δημιουργούν απροσδόκητους, trendy συνδυασμούς για κάθε στιλ και περίσταση. Κομψά κοσμήματα από μασίφ ασήμι, χρυσό 14Κ και το μοναδικό μείγμα μετάλλων PANDORA Rose διακοσμούνται με cut-out καρδιές στη νέα σειρά "Hearts of PANDORA”, προσφέροντας διαχρονική κομψότητα στα looks της σεζόν.

pandora2

Η ομορφιά των γεωμετρικών σχημάτων αποτυπώνεται στις θηλυκές δημιουργίες της σειράς "Geometric Glow”, που θα απογειώσουν ένα απλό, καθημερινό ντύσιμό αλλά κι μια glamorous, βραδινή εμφάνιση. Λαμπερές πέτρες κυβικής ζιρκόνιας τοποθετούνται με το χέρι σε signature δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ, αιχμαλωτίζοντας το φως σε κάθε κίνηση. Τη σειρά συμπληρώνουν εντυπωσιακά σύμβολα σε ιριδίζουσες ροζ, χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις, που αποτελούν την ιδανική προσθήκη στα βραχιόλια του φθινοπώρου.

pandora3

Για την ξεχωριστή περίοδο των Χριστουγέννων, η δημιουργική ομάδα της PANDORA προτείνει εντυπωσιακά σχέδια κοσμημάτων εμπνευσμένα από τη μαγική ομορφιά του χειμώνα και του νυχτερινού ουρανού! Μπλε αποχρώσεις, λαμπερά κρύσταλλα, αιθέριες χιονονιφάδες και πεφταστέρια θα προσθέσουν εκθαμβωτική λάμψη σε κάθε γιορτινή εμφάνιση.

Η αγάπη, η φροντίδα και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτυπώνεται σε κάθε μοναδικό κόσμημα PANDORA από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζοντας τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία. Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει τη μοναδικότητα και το προσωπικό της στυλ, συνδυάζοντας με τον δικό της τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της PANDORA.

pandora5

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr



Πηγή: reporter.gr