Print this page

Ξεκάθαρη φροντίδα με AVA

Το αγαπημένο σας AVA με νέο πρόσωπο και φρέσκια διάθεση.
Το AVA, που έχει ξεχωριστή θέση στην κουζίνα, αλλά και στην καρδιά όσων έχουν πλύνει ποτέ πιάτα, συστήνεται ξανά! Οι νέες εξαιρετικά βελτιωμένες φόρμουλες το κάνουν πιο αποτελεσματικό από ποτέ ενώ, η καινούρια συσκευασία του καταρρίπτει το στενό πλαίσιο της πρακτικότητας και του χαρίζει στιλ!

Στα απλά και στα περίπλοκα, στα φλιτζανάκια και στα ταψιά, σε ένα γεμάτο νεροχύτη ή στα λίγα πιάτα ενός εργένη, το AVΑ δρα αποτελεσματικά και γρήγορα σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας! Η νέα του σύνθεση δεν αφήνει κατάλοιπα, διατηρώντας τα πιάτα σας πάντα αστραφτερά και καθαρά, ξεβγάζεται με μεγάλη ευκολία και είναι αποτελεσματικό ακόμα και με κρύο νερό. Και όσοι έχετε πλύνει πιάτα με AVA, δεν το αλλάζετε με τίποτα, γιατί έχει την πιο απαλή υφή, χάρη στην ισορροπημένη του φόρμουλα που είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα χαμομηλιού.

Με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δυο σειρές, το AVA Perle (με χαμομήλι, χαμομήλι & λεμόνι και με χαμομήλι & σύμπλεγμα βιταμινών) και το AVA Action (με λευκό ξύδι, με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο και με λευκό ξύδι & lime) θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει ενώ, χωρίς την έγνοια του πλυσίματος των πιάτων, θα μπορείτε άφοβα να καλέσετε φίλους στο σπίτι για φαγητό. Είτε για το μεγάλο δείπνο γενεθλίων, όπου ο κάθε καλεσμένος θα φτιάξει ένα διαφορετικό πιάτο, είτε για να δοκιμάσετε τις δημιουργικές μαγειρικές απόπειρες του μεγάλου του αδερφού, ο γεμάτος νεροχύτης θα είναι το τελευταίο που θα σας απασχολήσει.

Το μοντέρνο μπουκάλι του συνδυάζει καμπύλες με γεωμετρικά στοιχεία και έχει εργονομική λαβή για να μην γλιστράει από τα χέρια! Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και, φυσικά, οικονομία και οι δυο διαφορετικές σειρές του AVA είναι διαθέσιμες σε μπουκάλι με αντλία, για περισσότερο έλεγχο της ποσότητας που χρησιμοποιείτε! Για να μην την «πατήσετε» ποτέ ξανά βάζοντας υπερβολικά πολύ απορρυπαντικό στο σφουγγαράκι σας, απλώς πατήστε την αντλία!

Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι το εξής: εσείς θέλετε να περνάτε χρόνο στο σπίτι και το σπίτι θέλει AVA!