Η γρίπη αλλά και οι υπόλοιπες εμπύρετες ιώσεις είναι… στην εποχή τους! Βοηθήστε το παιδί σας να νιώσει καλύτερα ακολουθώντας αυτά τα 7 βήματα.
Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ψυχογιός το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα με τίτλο «Μπροστά στην τηλεόραση», σε εικονογράφηση της Ανδριάνας Ρούσσου.
Γίνεται να συνδυαστούν δουλειά και οικογένεια και μάλιστα χωρίς άγχος;
Εκτός από τις συνέπειες του παθητικού καπνίσματος, τώρα οι επιστήμονες ανακαλύπτουν κι άλλα προβλήματα που προκαλεί στα παιδιά η κακή συνήθεια των γονιών.  
Στις 23 & 24 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο μεγάλος Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.000 μαθητών και 454 ομάδων από όλη την Ελλάδα!
Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Kινηματογράφου αυτό το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στον Κινηματογράφο Δαναό!
Η συνέχεια της βρεφικής παράστασης «Θα βγω από τ΄αυγό» για μεγαλύτερα παιδιά
Πώς αντιδρά ο αντρικός οργανισμός στην πατρότητα!
Είναι τόσο ευχάριστη η υποδοχή του νέου μέλους της οικογένειας στο σπίτι! Όμως το να φροντίζει κάποιος δύο παιδιά είναι δουλειά από κουραστική έως και εξαντλητική! Υπάρχουν όμως τρόποι για να διαχειριστείτε τη κατάσταση, όπως θα διαβάσετε παρακάτω:
Νέο βιβλίο από τον Κέδρο, «Η πιο τρομαχτική ιστορία όλων των εποχών» του Philip Kerr για παιδιά από 12 ετών.
Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι.
Τι πρέπει να προσέχει μια εργαζόμενη γυναίκα όταν είναι έγκυος.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιούνται διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα στα εκθέματα του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας με θεματικές που συνδέονται είτε με τα εκθέματα είτε με την επικαιρότητα και τον κόσμο που μας περιβάλλει.
Σελίδα 1 από 146

Εγγραφή στο Newsletter

Σήμερα, Αύριο, Μεθαύριο

City Guide