Στις 23 & 24 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο μεγάλος Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.000 μαθητών και 454 ομάδων από όλη την Ελλάδα!
Κάθε Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιούνται διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα στα εκθέματα του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας με θεματικές που συνδέονται είτε με τα εκθέματα είτε με την επικαιρότητα και τον κόσμο που μας περιβάλλει.
Ξεκινά τον Φεβρουάριο, το Μικρό Εργαστήρι της Τέχνης για παιδιά από 7 έως 10 ετών!
Σκανταλιάρικα ζουζουνάκια και ζιζάνια πρωταγωνιστούν σ’ αυτή τη απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων, για μικρούς και μεγάλους, θα παρακολουθήσουμε 28 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους!    
Η Έλσα και η Άννα επιστρέφουν!
 Απόκριες σημαίνουν γέλιο και ξεφάντωμα! Ο Καραγκιόζης το γνωρίζει πολύ καλά αλλά Ο καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας το ξέρει ακόμα καλύτερα!
Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά από 10 ετών και ενήλικες «Στα χνάρια της Κοκκινοσκουφίτσας: Ξαναγράφοντας το παραμύθι»
Ένας χώρος για δημιουργικά παιδιά και ανήσυχους γονείς! 
Είναι αρχή της εβδομάδας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να έχουμε το μυαλό μας λίγο στη διασκέδαση!   Διαβάστε για τις δύο ταινίες που παίζονται και μία που αναμένεται στους κινηματογράφους!         
Σελίδα 1 από 27

Εγγραφή στο Newsletter

Σήμερα, Αύριο, Μεθαύριο

City Guide

Διαβάστε ακόμα