Print this page

Πώς θα κρύψετε την εγκυμοσύνη σας, εάν δεν θέλετε ακόμα να την ανακοινώσετε

Ακολουθήστε το παράδειγμα των σταρ!

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν θέλουν να ενημερώνουν όλο τον κόσμο για την εγκυμοσύνη τους, μέχρι να ολοκληρώσουν κάποιες εξετάσεις, μέχρι να το πουν σε πιο άμεσα ενδιαφερόμενους ή απλώς επειδή επιθυμούν για ένα διάστημα αυτό να είναι το δικό τους πολύτιμο μυστικό. Εάν ανήκετε σ' αυτή την κατηγορία, εμείς σας προτείνουμε μερικές απλές ιδέες για να το κρύψετε μέχρι να είστε έτοιμη να φωνάξετε παντού ότι θα γίνεται μαμά!

Προσθέστε στο look σας ένα μεγάλο φουλάρι

Τα φουλάρια είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να κρύψετε την κοιλιά. Επιλέξτε ένα φαρδύ και μεγάλο, τυλίξτε το γύρω από το λαιμό ή τους ώμους και αφήστε τις άκρες του να κρέμονται πάνω από την κοιλιά σας. Το καλό με τα φουλάρια είναι ότι κανείς δεν θα παραξενευτεί εάν τα φοράτε ακόμα και μέσα στο σπίτι, οπότε προσφέρουν κάλυψη στις περιπτώσεις που θα αναγκαστείτε να βγάλετε το φαρδύ πανωφόρι σας. Επιπλέον, προσθέτει κομψό στυλ στην εμφάνισή σας, όπως εδώ που το φοράει η Anne Hathaway:

CXMHSgJWAAA4tKK

Κρατήστε μια μεγάλη τσάντα

Εάν είστε έσω, μια μεγάλη shopping bag θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το μυστικό σας σε περίπτωση που πέσετε πάνω σε κάποιο γνωστό. Να, όπως κάνει εδώ η Kloe Kardashian!

khloe kardashian 1 2000 1

Διαλέξτε φορέματα σε γραμμή Α

Η γραμμή Α ή αμπίρ δεν είναι μόνο πολύ κομψή και θηλυκή αλλά και κατάλληλη για τις περιπτώσεις που θέλετε να καλύψετε την περιοχή της κοιλιάς (είτε επειδή είστε έγκυος είτε επειδή έχετε πάρει 2-3 κιλά). Επιπλέον, είναι μια συμφέρουσα αγορά γιατί θα τα φορέσετε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δείτε την Kate Middleton:

kate middleton ftr2

Φορέστε μαύρα

Είναι δεδομένο ότι τα σκούρα χρώματα κάνουν τη σιλουέτα να δείχνει πιο ψιλόλιγνη, οπότε έτσι θα καλύψετε τόσο την κοιλιά όσο και τα «παχάκια» που ίσως έχουν κάνει την εμφάνισή τους δεξιά κι αριστερά στη λεκάνη σας. Το ίδιο φαίνεται πως κάνει εδώ και η Kylie Jenner:

kylie jenner baby bump hiding pregnancy travis scott 06

Βάλτε ένα μακρύ σακάκι

Ιδανικό για το γραφείο, ένα oversized σακάκι -που επιπλέον είναι μεγάλη τάση φέτος- φοριέται πάνω από παντελόνια, μίντι φούστες και φορέματα και κρατά τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από τον κορμό σας.

Πιείτε αναψυκτικό στο ποτήρι του κρασιού

Εάν είστε σε κάποιο πάρτι ή σε μια βραδινή έξοδο, αντί να προσπαθείτε να εξηγήσετε γιατί δεν θέλετε να πιείτε ένα ποτό, απλά ζητήστε από τον μπάρμαν να σας σερβίρει χυμό ή αναψυκτικό ή ακόμα και σκέτο νερό με πάγο και ίσως μια φέτα λεμόνι σε ποτήρι του κρασιού ή του κοκτέιλ. Έτσι, δεν θα κινήσετε υποψίες.