Print this page

Πώς να δείχνετε κούκλα στις φωτογραφίες, εάν είστε έγκυος

Για να μην ξανασκεφτείτε ποτέ ότι είστε τεράστια κοιτάζοντας φωτογραφία σας.

Μήπως έχετε πάει ένα ταξιδάκι με το σύντροφό σας πριν έρθει το μωρό και πλακώσουν οι ευθύνες; Μήπως οι φίλες σας οργάνωσαν ένα τέλειο baby shower και θέλετε να βλέπετε αργότερα τις φωτογραφίες σας χωρίς την έντονη επιθυμία να τις... κάψετε; Μήπως απλώς θέλετε να δείχνετε άνθρωπος -και όχι μια πρησμένη μηχανή παραγωγής βρεφών- κι αυτό να φαίνεται και στις φωτογραφίες σας; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, με αυτά τα τρικ θα καταφέρετε να βγείτε κούκλα!

Βάλτε ένα χέρι στο κάτω μέρος της κοιλιάς

The miracle of childbirth is a beautiful experience - minus the part where it kinda sorta ravages your vag.

Είτε είστε στην 13η εβδομάδα είτε στην 31η, κρατώντας με το ένα χέρι σας την κοιλιά βοηθάει να διαγραφεί καλύτερα η σιλουέτα σας και κάνετε σαφές ότι είστε έγκυος -έτσι ώστε κανένας κακοήθης να μην υποθέσει ότι έχετε απλώς τσιμπήσει μερικά κιλάκια. Επιπλέον, αυτό το κόλπα σας δίνει την απάντηση στην ερώτηση «τι να κάνω τα χέρια μου;», που είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα όταν βγάζουμε φωτογραφίες, ανεξάρτητα από το εάν είμαστε έγκυες ή όχι.

Γυρίστε το σώμα μας έτσι ώστε να φαίνεστε τρία τέταρτα

photogenic pregnancy 2

Εάν ο φακός είναι ακριβώς απέναντι από την κοιλιά σας είναι πολύ πιο πιθανό να δείχνετε σαν να έχετε παραφάει. Το ιδανικό είναι να στρέψετε το σώμα σας κατά 45 μοίρες, κρατώντας το πρόσωπό σας ίσια μπροστά για να κοιτάτε το φακό. Εάν συνδυάσετε το κόλπο αυτό με το προηγούμενο (χέρι στην κοιλιά), η μέση σας θα διαγράφεται πολύ πιο κομψή.

Βάλτε κάποιον λίγο πιο μπροστά από εσάς

photogenic pregnancy 3

Εάν υπάρχει και κάποιος άλλος στο κάδρο, ζητήστε το να σταθεί δίπλα και ελάχιστα μπροστά σας. Με αυτό τον τρόπο προστίθεται βάθος στη λήψη και η κοιλιά σας βγαίνει από το πρώτο πλάνο!

 

Σταθείτε με την πλάτη ίσια

фотосессия для беременных, в ожидании чуда, идеи фотосессии для беременных, фотосессия беременных, фотограф беременности, фотосъемка беременных, фото для беременных, фотосессия беременности, в ожидании чуда, фотосессия беременности в студии, анастасия романенко, беременность, pregnancy, maternity, pregnant, фотограф анастасия романенко, анастасия романенко фотограф

Είτε είστε όρθια είτε καθιστή, είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε τη σωστή στάση σώματος. Ιδιαίτερα όταν είστε έγκυος θα σας βοηθήσει όχι μόνο να δείχνετε πιο κομψή αλλά και να κατανέμετε πιο σωστά το βάρος στο σώμα σας, γλιτώνοντας από πόνους στη μέση.

Ποζάρετε μαζί με ένα πιτσιρίκι

photogenic pregnancy 5

Τα παιδιά -όπως και τα ζωάκια, στην περίπτωση που δεν υπάρχει κοντά σας ένα παιδί, αλλά υπάρχει ο σκύλος σας- πάντα τραβούν το βλέμμα. Έτσι, βάζοντας ένα να ποζάρει δίπλα σας -ιδανικά σε σημείο ώστε να καλύπτει ένα μέρος της κοιλιάς- είναι βέβαιο ότι θα δείχνετε κι εσείς πολύ καλή, ακόμα και τις μέρες που αισθάνεστε φουσκωμένη και χάλια!