Print this page

Τα δώρα που θέλουν οι μαμάδες

Μήπως να γράψουμε κι εμείς γράμμα στον Άι Βασίλη φέτος;

Ανεξάρτητα από το εάν είστε νέες μητέρες ή έχετε αποκτήσει το συγκεκριμένο ρόλο πριν από κάμποσα χρόνια είναι βέβαιο πως όλες έχουμε κάτι κοινό: ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό μας! Αυτές τις μέρες, λοιπόν, που υπάρχει μια σχετική χαλαρότητα και περισσότερος ελεύθερος χρόνος, ας οργανώσουμε κάτι που θα απολαύσουμε όσο τα παιδιά μας τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Αυτές είναι μερικές ιδέες που θα ήταν τέλειο αν μπορούσε να πραγματοποιήσει ο Άγιος Βασίλης (ή οποιοσδήποτε άλλος):

 

Ένα διήμερο σε σπα

Εντάξει, ας είναι και μόνο μια μέρα. Δεν χρειάζεται να κανονίσετε ολόκληρη εκδρομή για να απολαύσετε μερικές θεραπείες ομορφιάς, ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια συνεδρία ευεξίας που θα σας γεμίσει ενέργεια. Σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα για κάτι τέτοιο σε κάποιο ξενοδοχείο ή κέντρο αισθητικής που βρίσκεται κοντά σας. Ακόμα καλύτερα, κανονίστε να πάτε μαζί με την κολλητή σας!

 

Μια μικρή ρομαντική απόδραση

Ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγατε μόνοι με τον άντρα σας ένα ταξιδάκι; Για πολλές από εμάς, κάτι τέτοιο χρονολογείται σε εποχές πριν την απόκτηση των παιδιών. Μήπως ήρθε η ώρα να το επαναλάβετε; Είτε σάς παίρνει από άποψη χρόνου και χρημάτων να οργανώσετε ένα διήμερο στη Ρώμη είτε θα πρέπει να περιοριστείτε σε μια μονοήμερη μέχρι το Ναύπλιο ή τη Μονεμβασιά, το σίγουρο είναι ότι θα είναι υπέροχο να μπορέσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σαςα!

 

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στον εαυτό μου

Δεν ζητάμε πολλά εμείς οι μαμάδες! Μόνο απλά πράγματα -αυτονόητα για πολλούς- που όμως έφτασαν να θεωρούνται πολυτέλειες προκειμένου να βάλουμε σε προτεραιότητα τα παιδιά μας. Όπως, για παράδειγμα, να κάνουμε ντους το πρωί χωρίς το φόβο ότι ανά πάσα στιγμή θα ορμήσει κάποιος μέσα στο μπάνιο. Ή να δούμε αναπόσπαστες την αγαπημένη μας εκπομπή στην τηλεόραση. Αχ, και τι δεν θα έδινα να δω με την ησυχία μου το Σάββατο στις 20:15 το Lifetime με την Κατερίνα Γερονικολού και το Δημήτρη Κουρούμπαλη στο Novalifε από τα κανάλια του Nova3play family. Να απολαύσω τις συνεντεύξεις, να διασκεδάσω με τις διάφορες προκλήσεις και -ποιος ξέρει;- μπορεί να κερδίσω και κάποιο δώρο στο διαγωνισμό της εβδομάδας!

 

Μια υπηρεσία καθαρισμού στο σπίτι

Επειδή όλες προτιμάμε να περνάμε το λιγοστό ελεύθερο χρόνο μας με την οικογένεια και τους φίλους μας, αλλά καταλήγουμε να κάνουμε περισσότερη ώρα παρέα με τη... σφουγγαρίστρα, να τι άλλο θα ήταν υπέροχο: να φύγουμε μια μέρα από το σπίτι και να μπει μια υπηρεσία καθαρισμού! Κι όταν επιστρέψουμε, να μυρίζει καθαριότητα, και είναι τα πάντα στην εντέλεια και εκείνο το βουνό με τα ασιδέρωτα να βρίσκεται ήδη στα σωστά συρτάρια! Δεν θα ήταν όνειρο;