Print this page

Γέννησε η Meghan Markle

O Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους που πήρε το όνομα της γιαγιάς και της μητέρας του.

Η Lilibet "Lily" Diana Mountbatten-Windsor γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου στο Santa Barbara Cottage Hospital στην Καλιφόρνια, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από τους γονείς της, τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας, το μωρό και η μητέρα είναι πολύ καλά και βρίσκονται στο σπίτι τους. Η μικρή γεννήθηκε στις 11:40 το πρωί της περασμένης Παρασκευής και είναι 3 κιλά και 400 γραμμάρια.

"Στις 4 Ιουνίου ευλογηθήκαμε με τον ερχομό της κόρης μας, Lily", γράφει το ζευγάρι σε ανακοίνωση που δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα του ιδρύματός τους, Archwell. "Είναι περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να φανταστούμε και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για την αγάπη και τις προσευχές που νιώσαμε από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για την καλοσύνη και την υποστήριξη αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένειά μας".

Το όνομά της είναι ένας φόρος τιμής στη γιαγιά του Harry, τη Βασίλισσα Ελισάβετ -που το χαϊδευτικό της είναι Lilibet- αλλά και στη μητέρα του, την Πριγκίπισσα Diana. 

Το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδί, τον Archie που πριν μερικές μέρες γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του.