Print this page

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα βρεφικά απορρυπαντικά!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ #posobaby είναι τα απορρυπαντικά που χρησιμοποείτε;

Όλες οι μαμάδες γνωρίζουμε πόσο ευαίσθητο είναι το δερματάκι του μωρού μας! Γι' αυτό, για να είμαστε σίγουρες ότι εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή υγιεινή, κάθε μέρα πλένουμε σχολαστικά τα ρουχαλάκια και τα σκεύη που χρησιμοποιούμε για το φαγητό του, ώστε να είναι καθαρά και απόλυτα κατάλληλα προς χρήση, σωστά; Πόσες από εμάς όμως έχουμε μπει στη διαδικασία να ερευνήσουμε πόσο φιλικά στη βρεφική επιδερμίδα είναι τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε, δηλαδή #posobaby είναι!
Η αλήθεια είναι ότι τα “κλασικά” απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε περιέχουν ένα σωρό χημικά συστατικά (που παράγονται, κατά κύριο λόγο, από πετρέλαιο) με αποτέλεσμα να αφήνουν κατάλοιπα στα ρούχα και τα σκεύη. Επιπλέον περιέχουν πρόσθετες χημικές ουσίες προκειμένου να δημιουργούν αφρό, γιατί έτσι δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι καθαρίζουν καλύτερα! Όλα αυτά τα χημικά συστατικά είναι τοξικά για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού που μπορεί να εμφανίσει ερεθισμούς ή αλλεργίες... Κι ούτε που θα το φανταζόμασταν ότι μπορεί να έχουν προκληθεί από την προσπάθειά μας να του εξασφαλίσουμε καθαρά ρούχα και σκεύη φαγητού.
Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν; Να αναρωτηθούμε #posobaby είναι τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε και να προτιμήσουμε εκείνα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για μωρά, χωρίς πετροχημικά, όπως τα βιολογικά απορρυπαντικά bio-bebe® που…

layout2

...δεν αφήνουν κατάλοιπα στα ρουχαλάκια και τα σκεύη φαγητού του μωρού. Η βάση τους αποτελείται από βιολογικά εκχυλίσματα φυτικής προέλευσης, όπως η σαπωνίνη του τσαγιού και το σαπουνόχορτο, ενώ δεν περιέχουν χημικές καθαριστικές ουσίες που κατά κύριο λόγο παράγονται από πετρέλαιο. Έτσι, ξεβγάζονται εύκολα, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα, ενώ διασπώνται μέχρι και 98% μέσα σε λίγες ώρες.

...δεν περιέχουν πρόσθετες χημικές ουσίες για να δημιουργούν αφρό. Τα βιολογικά απορρυπαντικά bio-bebe καθαρίζουν αποτελεσματικά, κάνοντας λίγο αφρό, αφήνοντας λιγότερα κατάλοιπα και εξοικονομώντας νερό κατά τη διάρκεια του ξεβγάλματος.

...είναι φιλικά προς το δερματάκι του μωρού και κατάλληλα για βρέφη και παιδιά, καθώς δεν περιέχουν καθόλου τοξικά χημικά συστατικά. Χάρη στις ιδιαίτερα φιλικές προς την επιδερμίδα συνθέσεις τους αποφεύγονται ερεθισμοί ή αλλεργίες.

Βιολογικό απορρυπαντικό ρούχων bio-bebe.
Τα ρούχα του μωρού σου καθαρά με τον πιο φυσικό τρόπο!

51a3864ed3ad604d2340c3f8fe249f94 XL

Το βιολογικό απορρυπαντικό ρούχων bio-bebe είναι υποαλλεργικό, χωρίς άρωμα και δερματολογικά ελεγμένο. Παρασκευάζεται από φυτά βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων. Η σαπωνίνη από βιολογικούς καρπούς (soap nuts) καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρουχαλάκια του μωρού χωρίς τη χρήση χημικών ή συνθετικών αρωματικών ουσιών.

- Χωρίς parabens
- Χωρίς χημικές επιφανοειδραστικές ουσίες
- Χωρίς GMO (γενετικά τροποποιημένες ουσίες
- Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης
- Χωρίς ένζυμα και πετροχημικά


Βιολογικό απορρυπαντικό πιάτων bio-bebe.
Τρυφερή προστασία για ό,τι αγγίζει τα μωρό!

737344dd8934cc52da9f7f85f2627abb XL

Το βιολογικό απορρυπαντικό πιάτων bio-bebe παράγεται από αγνές φυτικές σαπωνίνες, με φυσική καθαριστική δράση. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για ασφαλή χρήση σε μπιμπερό, πιάτα, παιχνίδια και επιφάνειες που αγγίζουν τα μωρά. Παρασκευάζεται από φυτά βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων.

- Με άρωμα αλόης
- Χωρίς αλλεργιογόνα
- Δερματολογικά ελεγμένο
- Χωρίς πετροχημικά
- Extra sensitive

Ακολουθήστε και τη σελίδα τους στο facebook για να μαθαίνετε περισσότερα!