Print this page
Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 09:10

Αυτά είναι τα πιο hot βερνίκια νυχιών για το καλοκαίρι Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Γιατί, μπορεί να είμαστε πολυάσχολες, κουρασμένες και αγχωμένες, αλλά ένα πεντικιούρ (ή και ένα μανικιούρ) θα το κάνουμε! 

Το ότι είμαστε μαμάδες δεν αλλάζει καθόλου το γεγονός ότι είμαστε ΚΑΙ γυναίκες. Ακόμα κι όσες έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει «ανταύγειες», «μάσκα ομορφιάς» και «μασάζ» ένα χρώμα στα νύχια θα βάλουμε αυτή την περίοδο, για να φαινόμαστε περιποιημένες στις διακοπές. Μιας και αυτό είναι το μόνο που μας παίρνει (χρονικά και όχι μόνο) να κάνουμε για το στυλ μας, ας το κάνουμε τουλάχιστον σωστά, όπως προστάζουν οι τάσεις της φετινής μόδας. Αυτά είναι λοιπόν τα χρώματα που προτείνουν οι ειδικοί για το καλοκαιρινό μανικιούρ και πεντικιούρ -εκτός φυσικά, από το all time classic κόκκινο:

Πορτοκαλί

Best 10 Zoya Nail Polish Reviews And Swatches

Η ιδανική εναλλακτική του κόκκινου, το πορτοκαλί είναι πολύ καλοκαιρινό και παραπέμπει στα '70s που είναι και φέτος πολύ στη μόδα. Προτιμήστε τις πιο «σκοτωμένες» αποχρώσεις που αναδεικνύουν την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Γαλάζιο

This time around in summer, you need to know some cool summer nail art designs and colors so that you can impress yourselves and also those who see your #springnails

Το χρώμα της θάλασσας και του ανέφελου ουρανού δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ιδανικό χρώμα για το καλοκαιρινό μανικιούρ/πεντικιούρ. Ιδιαίτερα επίκαιρες είναι οι baby blue αποχρώσεις όπως και το απαλό μπλε της μυρτιάς.

Μπλε του κοβαλτίου

Essie Make Some Noise 1

Ακόμα κι αν δεν θα το τολμούσατε ποτέ στην καθημερινότητά σας ή για το γραφείο, στις διακοπές έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια πιο εκκεντρική επιλογή, όπως αυτή, που δείχνει υπέροχη, ιδιαίτερα στα πόδια!

Ροζ του βατόμουρου

Essie summer 2018 #thefuschaisbright

Για εσάς που διστάζετε το κόκκινο της φωτιάς, τα χρώματα του βατόμουρου αλλά και της φράουλας είναι η καλύτερη επιλογή. Πολύ στη μόδα είναι και οι αποχρώσεις που μοβίζουν.

Nudes

16+ Lovely Nail Polish Trends for Spring & Summer 2017  - In spite of their small size, fingernails can play an important role in increasing the beauty of your hands and can also have a big effect on the whol... -   - Get More at: <a href=

Εάν δεν μπορείτε να αφήσετε τα νύχια σας να μακρύνουν αρκετά (ποια μαμά με μωρό μπορεί, άλλωστε!) προτιμήστε ένα βερνίκι σε χρώμα που πλησιάζει αυτό της επιδερμίδας σας. Έτσι, θα κάνετε τα δάχτυλά σας να δείχνουν πιο μακριά, ακόμα και με πιο κοντά νύχια.

Ιριδίζουσες αποχρώσεις

16+ Lovely Nail Polish Trends for Spring & Summer 2017  - In spite of their small size, fingernails can play an important role in increasing the beauty of your hands and can also have a big effect on the whol... -   - Get More at: <a href=http://www.pouted.com/16-lovely-nail-polish-trends-for-spring-summer-2017/"/>

Ακόμα και χωρίς να βάψετε καθόλου τα νύχια σας, εάν περάσετε ένα ιριδίζον top coat θα τα κάνετε να δείχνουν στη στιγμή πιο λαμπερά και περιποιημένα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε ένα layer από ένα τέτοιο top coat πάνω από την αγαπημένη σας απόχρωση για να κάνετε το αποτέλεσμα πιο μοντέρνο και πιο καλοκαιρινό!











Read 5577 times Last modified on Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 15:19
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni