Print this page

Έτσι θα προλάβετε ιώσεις και κρυολογήματα αυτό το χειμώνα

Προστατέψτε όλη την οικογένεια με τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο!

Ο καλύτερος τρόπος να αντισταθούμε στους ιούς του χειμώνα (αυτούς που προκαλούν κρυολογήματα αλλά και γρίπη) είναι να διατηρούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε άριστη κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο, ο οργανισμός μας είναι σε θέση να αμυνθεί ενάντια στους «εισβολείς» -ιούς και μικρόβια-, προλαμβάνοντας όχι μόνο τις ιώσεις του χειμώνα αλλά αλλά και πολλές άλλες σοβαρότερες ασθένειες,

Το πιο απλό και αποτελεσματικό όπλο που έχετε στη διάθεσή σας για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό όλης της οικογένειας είναι, φυσικά, το μουρουνέλαιο, το οποίο, επιπλέον, ενισχύει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος, των ματιών και της όρασης, των αρθρώσεων και γενικά ολόκληρου του οργανισμού. Το μουρουνέλαιο είναι ένα πολύτιμο φάρμακο της φύσης που προσφέρει στον οργανισμό τα ωφέλιμα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα αλλά και Βιταμίνη D3. Τα δύο αυτά συστατικά είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, του εγκεφάλου, του μυικού συστήματος, του ανοσοποιητικού, της όρασης και πολλών άλλων.

Η καλύτερη επιλογή είναι το αυθεντικό Νορβηγικό μουρουνέλαιο MOLLER’S γιατί με 163 χρόνια εμπειρίας (από το 1854) κανείς δεν ξέρει καλύτερα το μουρουνέλαιο και το ιχθυέλαιο από τη MOLLER’S. Για να μάθετε περισσότερα για την ποιότητα και τις προδιαγραφές καθαρότητας MOLLER’S (πολύ αυστηρότερες από εκείνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ζητήστε να σας αποσταλεί το σχετικό φυλλάδιο από τον εισαγωγέα ή κάντε κλικ στο www.mollers.gr.

Πώς θα πείσω τα παιδιά μου να πιουν μουρουνέλαιο;

Το αυθεντικό Νορβηγικό μουρουνέλαιο MOLLER’S διατίθεται σε υγρό ή σε κάψουμες (συνδυασμό μουρουνέλαιου και ιχθυέλαιου MOLLER’S). Για τα παιδιά που αρνούνται να το πάρουν σε αυτές τις μορφές υπάρχει η καλύτερη εναλλακτική λύση: τα ζελεδάκια-ψαράκια MOLLER’S που λατρεύουν ακόμα και τα πιο δύστροπα παιδιά.

jellyfishes

Apollonian Nutrition, 16χλμ. Λεωφ. Σπάτων, Αθήνα, τηλ. 210-8100008, www.apolloniannutrition.gr

Media