Print this page

Η ΙΚΕΑ διοργανώνει παιδικά πάρτυ!

Η ΙΚΕΑ, μας προσκαλεί να μάθουμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για να οργανώσουμε μαζί τα πιο όμορφα παιδικά πάρτι, με τις έξυπνες συμβουλές της Άννας Μαρίας Μπαρού.

Η Άννα Μαρία μοιράζεται μαζί μας, ιδέες για τη διακόσμηση του τραπεζιού, το μενού, τα γλυκά, το στολισμό του χώρου, τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και πολλά tips, για να διοργανώσουμε το πάρτι των ονείρων τους!

Ήδη, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και ΙΚΕΑ Κηφισός, όπου τα μέλη του Προγράμματος ΙΚΕΑ Family είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την Άννα Μαρία Μπαρού να δημιουργεί πρωτότυπες και ξεχωριστές ιδέες για να μείνουν τα παιδικά πάρτι αξέχαστα, σε μικρούς και μεγάλους!

Για να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή στα σεμινάρια που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες, συμπληρώστε στην ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε στο www.IKEA.gr/family την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

Εάν δεν είστε μέλος, εγγραφείτε τώρα εντελώς δωρεάν στο Πρόγραμμα ΙΚΕΑ Family, για να συμμετάσχετε κι εσείς στο σεμινάριο αλλά και για να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια, ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές.

Ημερομηνίες και ώρες σεμιναρίων:

- Κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 16/5 στις 17:00-18:00 & στις 18.30–19.30

- Κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία: Δευτέρα 19/5 στις 17:00-18:00 & στις 18.30–19.30

- Κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα: Σάββατο 24/5 στις 17:00-18:00 & στις 18.30–19.30

Με την ΙΚΕΑ, «Ζούμε μαζί» και μοιραζόμαστε ιδέες για τα πιο όμορφα παιδικά πάρτι!