Print this page

Ένα tablet φιλικό στα παιδιά και κυρίως στους γονείς!

Όσοι έχετε παιδιά άνω των 3 ετών έχετε διαπιστώσει πόσο το πολύτιμο tablet σας αποτελεί αντικείμενο διεκδίκησης από το καμάρι σας που πριν καλά καλά μιλήσει ήξερε να το χειρίζεται για πλάκα… Και φυσικά όλοι καρδιοχτυπάτε κάθε φορά που το παίρνει στα επιδέξια χεράκια του με τον κίνδυνο να του πέσει ή ν’ ανοίξει παραθυράκια που δεν πρέπει.

Για ν’ αποφύγετε τις κακοτοπιές αλλά και τη γκρίνια δύο λύσεις υπάρχουν:

1ον Να «σκίσετε τη γάτα» και ν’ απαγορεύσετε τη χρήση του tablet
2ον να πάρετε ένα tablet που έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Στην περίπτωση που επιλέξετε την πρώτη λύση σας ευχόμαστε καλή τύχη. Εάν τα καταφέρετε παρακαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τον τρόπο!
Στη δεύτερη περίπτωση τσεκάρετε το MLS iQTab Kido. Όπως μας ενημέρωσαν είναι ένα νέο gadget ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, το μοναδικό που έχει όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά. Είναι απλό και εύκολο στη χρήση και κυρίως ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα.

Στα συν εντοπίζουμε τα εξής:
Μπορείτε να επιλέξετε σε ποιες εφαρμογές θα έχει πρόσβαση το παιδί σας και κυρίως να ορίσετε την επιτρεπόμενη διάρκεια ενασχόλησής του με το Tablet. Οπότε γλιτώνετε εκ των προτέρων το «5 λεπτάκια ακόμα και το κλείνω»…

Κατά τ’ άλλα το MLS iQTab Kido έχει όλα τα καλούδια των tablets που εντυπωσιάζουν τα παιδιά όπως: οθόνη αφής 7’’ LCD IPS, Δύο κάμερες (μπροστά και πίσω) για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, αρκετή μνήμη για να παίζουν παιχνίδια, να διαβάζουν βιβλία κλπ. Εάν τώρα θέλετε να το χρησιμοποιείτε και εσείς μπορείτε κάλλιστα να κάνετε τα δικά σας (διακριτικά και με ασφάλεια) όπως σερφάρισμα στο internet, να κάνετε comments στο Facebook μέσω της εφαρμογής Talk&Post.

Tο MLS iQTab Kido θα το βρείτε αποκλειστικά στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα 129,90€.