Print this page

Inglesina Trilogy: Το καρότσι που σας λύνει τα χέρια!

Ένα σύστημα μεταφοράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το μωρό σας από τις πρώτες μέρες της γέννησής του μέχρι να σταματήσει να χρειάζεται καρότσι!

Το Trilogy της Inglesina είναι πολύ παραπάνω από ένα απλό καρότσι! Με «καθαρή», μοντέρνα γραμμή και σε νέα στυλάτα. σοφιστικέ χρώματα, διαθέτει όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που το καθιστούν το ιδανικό για τους απαιτητικούς γονείς!

Πρόκειται για ένα σύστημα μεταφοράς άνετο, πρακτικό και για κάθε περίσταση. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται πιο εύκολες με το Trilogy, γιατί έχει τρεις μοναδικές ιδιότητες: 

 

1. Ανοίγει και κλείνει με το ένα χέρι

Το Trilogy είναι εφοδιασμένο με το πατενταρισμένο από την Inglesina σύστημα κλεισίματος σαν ομπρέλα! Είναι πανεύκολο να το ανοίξεις και να το κλείσεις μόνο με το ένα χέρι.

 

2. Όλοι οι μηχανισμοί βρίσκονται στις άκρες των δαχτύλων σας

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιείτε πιο συχνά βρίσκονται πλέον μπροστά σας και τους χρησιμοποιείτε χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε.

3. Με αναστρέψιμο καρότσι, εγκεκριμένο από τη γέννηση

Το αναστρέψιμο καρότσι επιτρέπει την τοποθέτηση της θέσης με φορά προς τον δρόμο, ή προς τους γονείς. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε το μωρό σας κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του, αλλά και να το αφήσετε να εξερευνήσει το γύρω περιβάλλον του αργότερα. Επίσης, είναι σχεδιασμένο για χρήση από τη γέννηση, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί αντί για πορτ-μπεμπέ.

 

4. Με ευρύχωρο και άνετο πορτ-μπεμπέ

 

Η άνεση του μωρού διασφαλίζεται από το μεγάλο μέγεθος του πορτ-μπεμπέ, το οποίο αφήνει τον ιδανικό χώρο για το μωρό σας κατά τη διάρκεια της ξεκούρασής του.

Το Trilogy συνοδεύεται από μια ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει από στρωματάκι, ομπρέλα και αδιάβροχο, μέχρι βάση αυτοκινήτου Isofix, σάκο μεταφοράς και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ!