Print this page

Η ΙΚΕΑ μας δίνει τα μέσα για να παίζουμε περισσότερο

Η νέα σειρά LATTJO της ΙΚΕΑ προσφέρει στα παιδιά -αλλά και στους γονείς- καινούριες αφορμές για παιχνίδι!

 

Τι χρειάζονται τα παιδιά για να διασκεδάσουν; Για να μάθουν; Για να αναπτυχθούν; Για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους; Η απάντηση σε όλα είναι μία: Παιχνίδι! Το παιχνίδι δεν είναι μόνο μέσο ψυχαγωγίας για τα παιδιά, είναι ένα αληθινό «εργαλείο» που έχουν ανάγκη για να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους.

H IKEA κατανοώντας πόσο σημαντικό είναι και πόσο ανάγκη έχουν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς για περισσότερο παιχνίδι μέσα στην καθημερινότητα της οικογένειας, δημιούργησε τη σειρά LATTJO. Μια σειρά σχεδιασμένη έτσι ώστε να δημιουργεί στους γονείς και τα παιδιά συνεχώς νέες αφορμές για παιχνίδι!

 ικεα1

Όπως σχολιάζει η Maria Thörn, Υπεύθυνη Προϊόντων στο Παιδικό Τμήμα ΙΚΕΑ «ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει και χρειάζεται περισσότερο παιχνίδι. Σε σχετική έρευνα που κάναμε είδαμε ότι το 50% των ενηλίκων θέλει να ανακαλύψει το παιδί που κρύβει μέσα του και ότι τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς, θέλουν να παίζουν περισσότερο μαζί».

 ικεα3

Βρείτε κι εσείς στη σειρά LATTJO που διατίθεται από το Νοέμβριο σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, τα εργαλεία για να διασκεδάσετε μέσα και έξω από το σπίτι, να παίξετε μουσική, να οργανώσετε βραδιές με επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και να μεταμφιεστείτε και να υποδυθείτε ρόλους.

 

ικεα5

Επιπλέον, η ΙΚΕΑ υποστηρίζοντας τη σειρά και με στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση για παιχνίδι, συνεργάστηκε με την DreamWorks Animation και μαζί δημιούργησαν μια σειρά με περισσότερες από 25 σύντομες ιστορίες κινουμένων σχεδίων, που γιορτάζουν την άφιξη της σειράς και επεκτείνουν τον φανταστικό κόσμο των χαρακτήρων της!