Print this page

Ο πολύτιμος βοηθός σας στην εκπαίδευση τουαλέτας!

Το να μάθουν τα παιδιά σιγά σιγά να πηγαίνουν μόνα τους στην τουαλέτα είναι μια μεγααααάλη ιστορία.

Μια φορά κι έναν καιρό γεννήθηκε ο μικρός μας βάτραχος Kandoo. Από μωρό ήταν πολύ χαμογελαστός και ζωηρός. Οι γονείς του τον αγαπούσαν πολύ και ήταν εκεί εκπληρώνοντας όλες του τις ανάγκες. Όταν άρχισε όμως να μεγαλώνει και σε ηλικία 3 ετών η μαμά του δεν μπορούσε να είναι εκεί συνεχώς όποτε την χρειαζόταν και οι φορές που την ήθελε περισσότερο κοντά του ήταν ιδίως αυτές της τουαλέτας. Ο μικρός μας βάτραχος Kandoo ήθελε να πηγαίνει στην τουαλέτα πολλές φορές αλλά λόγω φόρτου εργασίας της μαμάς και του μπαμπά, αναγκαζόταν να περιμένει μέχρι να γυρίσουν, με αποτέλεσμα να μην είναι χαρούμενος όλη την ημέρα. Μια μέρα όμως η μαμά του γύρισε στο σπίτι και του έδωσε τα μαντηλακιά καθαρισμού Kandoo και του είπε τώρα μπορείς και μόνος σου.

Το μικρό βατραχάκι έτρεξε γρήγορα στο μπάνιο για να τα δοκιμάσει, χωρίς βοήθεια πλέον, και βγαίνοντας ενθουσιασμένο είπε, Kan doo, μπορώ και μόνος μου!

Τα Kandoo μπορείτε να βρείτε στο www.healthy-scoop.com , στα βρεφικά καταστήματα Λητώ και σύντομα και σε μεγάλες αλυσίδες super market.

logohs