Print this page

Γνωρίστε τα παιχνίδια της PlanToys®

Η PlanToys®, η πρώτη εταιρεία παιχνιδιού στον κόσμο που εφαρμόζει βιώσιμη πολιτική σε όλες τις δραστηριότητές της, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το μαγευτικό της κόσμο! 

Η PlanToys®, η πρώτη εταιρεία παιχνιδιού στον κόσμο που εφαρμόζει βιώσιμη πολιτική σε όλες τις δραστηριότητες της, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το μαγευτικό της κόσμο!

Η PlanToys® είναι πρωτοπόρος στους ήχους. Τα μουσικά όργανα που δημιουργεί  ξεχωρίζουν για τον καινοτόμο σχεδιασμό και τον ήχο που παράγουν, με πιο αγαπημένη την Μουσική Μπάντα – ντραμς που διαθέτει δυο τύμπανα, ένα πιατίνι και δυο ξυλάκια. Μέσα από αυτό το παιχνίδι, τα παιδιά γίνονται πραγματικοί μουσικοί ενώ βελτιώνουν το συντονισμό χεριού – ματιού και τη συγκέντρωσή τους!

Ορισμένα από τα πλέον αγαπημένα εδώ και δεκαετίες παιχνίδια είναι το Κλασσικό Κουκλόσπιτο που ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, διαθέτοντας μπαλκόνι, συρόμενες πόρτες και τέσσερα δωμάτια που μπορούν να επιπλωθούν. Επίσης, το Λεωφορειάκι Ταξινόμησης αποτελεί μια πρωτότυπη βάση ταξινόμησης. Όταν το παιδί ταξινομήσει σωστά τα διαφορετικά χρωματιστά κομμάτια, αυτό κλείνει και γίνεται ένα λεωφορείο. Τραβώντας την πινακίδα, όλα τα κομμάτια βγαίνουν πάλι έξω, βοηθώντας στην ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων και το συντονισμό ματιού – χεριού. Τέλος το Ποδήλατο βοηθά τα παιδιά στην πρώτη βόλτα χωρίς πετάλια καθιστώντας εύκολη τη μετάβαση σε ποδήλατο με πετάλια. Διαθέτει μια σταθερή βάση και ανθεκτικές χειρολαβές.

Το όραμα της PlanToys®, είναι να συμβάλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με κέντρο την αγάπη για τα παιδιά και την καλύτερη εκπαίδευσή τους. Το βιώσιμο παιχνίδι που εδώ και δεκαετίες πρεσβεύει η PlanToys®, προάγει το νου και τη δημιουργικότητα. Η ζεστασιά του ξύλου, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η έμφαση στις αξίες της ομαδικότητας και της βιωσιμότητας, κυριαρχούν στη φιλοσοφία της. 

 

Η PlanToys®, με 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι η πρώτη βιώσιμη εταιρεία σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα, οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα. Αριθμεί σήμερα 12 καταστήματα με όλη την γκάμα παιχνιδιών και συνολικά 100 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα. Παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα.