Print this page

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με PlanToys!

Η PlanToys υποδέχεται την καινούρια σχολική χρονιά παρουσιάζοντας μια σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να μετατρέψει τη μάθηση σε μια περιπέτεια γεμάτη χρώματα και αισθήσεις.  

Μέσα από την PlanEducation η PlanToys προωθεί την εξειδικευμένη μάθηση με παιχνίδια και κατασκευές για την επιστήμη, τη γλώσσα και τα μαθηματικά, την κοινωνική και σωματική ανάπτυξη του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά μαθαίνουν να επικοινωνούν διασκεδάζοντας, εξοικειώνονται με την αριθμητική, τη γλώσσα και την λεπτή κινητικότητα, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τη φαντασία τους και ακονίζουν τη δημιουργικότητά τους.

Πιο χαρακτηριστικά παιχνίδια είναι το Σετ στερεών σχημάτων το οποίο ενθαρρύνει τα παιδιά να αναγνωρίζουν και να κατονομάζουν τα σχήματα, να αναπτύσσουν την ικανότητα λογικής σκέψης και να αναγνωρίζουν τη σχετικότητα του χώρου και το Σετ με γρανάζια όπου τα παιδιά χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά τους μέσα από διάφορες δραστηριότητες, μαθαίνουν πώς λειτουργούν τα γρανάζια.

1566 650x650

Μερικά από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της PlanToys παραμένουν Tο Ρολόι Δραστηριοτήτων στο οποίο συμπεριλαμβάνονται κάρτες δραστηριοτήτων που τοποθετούνται στο πάνω μέρος του ρολογιού και τα παιδιά αντιστοιχούν την ώρα με την κατάλληλη κάρτα,

5122

Το πρώτο μου ημερολόγιο όπου τα παιδιά μαθαίνουν τον χρόνο, τις εποχές, ενώ εξοικειώνονται με τη γραφή, την ημερομηνία, τους μήνες και τα έτη. Τέλος, με τον Μεγάλο Άβακα, τα παιδιά συνηθίζουν τους αριθμούς και την εκτέλεση των βασικών πράξεων (πρόσθεση, αφαίρεση και πολλαπλασιασμό).

1154 

Η PlanToys δημιουργεί αποκλειστικά παιχνίδια που προάγουν την εκπαίδευση και την διασκέδαση, διαδίδοντας το όραμά της για δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με κέντρο την αγάπη για τα παιδιά.

Η PlanToys, με 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι η πρώτη βιώσιμη εταιρεία σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα, οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα. Αριθμεί σήμερα 12 καταστήματα με όλη την γκάμα παιχνιδιών και συνολικά 100 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα. Παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.plantoys.gr/