Print this page

Διαγωνισμός! Κερδίστε προϊόντα γυναικολογικής φροντίδας Gynofit

Πέντε τυχερές θα κερδίσουν σετ ελβετικών προϊόντων υψηλής ποιότητας για την ευαίσθητη περιοχή του κόλπου Gynofit!!!

Το mamamia.gr και το www.healthy-scoop.com χαρίζουν σε πέντε τυχερές αναγνώστριες από μία πλήρη σειρά προϊόντων Gynofit, που αποτελείται από:

-1 Κολπική Ενυδατική Γέλη κατά της Ξηρότητας,  η οποία ενυδατώνει, λιπαίνει και ανακουφίζει από την ξηρότητα, επαναφέροντας την ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Σχηματίζει ένα λεπτό ενυδατικό φιλμ στον βλεννογόνο του κόλπου και ανακουφίζει από την κολπική ξηρότητα και τα σχετικά συμπτώματα (φαγούρα, κνησμός, αίσθηση καύσου).

1 Κολπική Γέλη Gynofit με Γαλακτικό Οξύ κατά της Κολπίτιδας, η οποία καταπολεμά & προλαμβάνει τη κολπίτιδα. Δρα ενάντια σε μύκητες, βακτήρια και ανακουφίζει από τον κολπικό κνησμό, την αίσθηση καύσου και απαλλάσσει από τις δύσοσμες εκκρίσεις. Ρυθμίζει & επαναφέρει το pH του κόλπου σε φυσιολογικές τιμές και βοηθάει στην αποκατάσταση της κολπικής χλωρίδας.

1 Λοσιόν Καθαρισμού Gynofit με Ήπιο Άρωμα & 1 Λοσιόν Καθαρισμού Gynofit  Χωρίς Άρωμα. Απαλές λοσιόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής. Περιέχουν και οι δυο γαλακτικό οξύ που είναι ένα φυσικό συστατικό της κολπικής χλωρίδας, το οποίο διατηρεί τις τιμές του pH του κόλπου σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν περιέχουν σαπούνι, δεν ξηραίνουν την ευαίσθητη περιοχή και δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας.

Gynofit Λάδι για την ξηρότητα της ευαίσθητης περιοχής,  το οποίο ανακουφίζει την περιγεννητική περιοχή από την ξηρότητα και συμπτώματα που σχετίζονται με αυτή όπως τσούξιμο και κάψιμο. Ιδανικό για χρήση μετά την αποτρίχωση. Χαρίζει μια ευχάριστη μεταξένια αίσθηση.

Τα Ελβετικά προϊόντα Gynofit είναι σχεδιασμένα σε συνεργασία με γυναικολόγους. Δεν περιέχουν συντηρητικά ή ορμόνες. Η χρήση τους είναι απλή και αποτελεσματική επιτυγχάνοντας την περιποίηση και διατήρηση της υγείας του κόλπου.

Για να τα κερδίσετε:

- Κάντε like στη σελίδα του mamamia.gr και του healthy-scoop στο Facebook

- Κάντε share το post του διαγωνισμού

- Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί:  

Επισκεφθείτε το www.gynofit.gr  για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Gynofit. Μπορείτε να τα αγοράσετε στο www.healthy-scoop.com  ή στο φαρμακείο της γειτονιάς σας.

Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας μέχρι και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στο mamamia.gr την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016.