Print this page

Ο πιο φυσικά νόστιμος διαγωνισμός με θρεπτικά προϊόντα Arla!

Πάρτε μέρος και κερδίστε cooler bags γεμάτα με καταπληκτικά προϊόντα Arla που καλύπτουν τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες με τον πιο αγνό και φυσικό τρόπο. 

Το mamamia.gr και η Arla foods σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε τα πιο λαχταριστά δώρα! Πέντε σούπερ τυχεροί θα κερδίσουν από ένα cooler bag γεμάτο με τα προϊοντα Arla που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και τις προτιμήσεις σας, καθώς διατηρούν την υψηλή διατροφική αξία του γάλακτος ώστε να επωφελείται όλη η οικογένεια από το ασβέστιο και τις πρωτεΐνες που περιέχονται στα γαλακτοκομικά και είναι απαραίτητα για όλους και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

H Arla Foods, είναι ένας συνεταιρισμός που ανήκει σε 12.500 κτηνοτρόφους από 7 χώρες. Ξεκίνησε πριν από 133 χρόνια στη Δανία και είναι η 5η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία στον κόσμο. Προϊόντα της υπάρχουν σε πάνω από 100 χώρες. Στην Ελλάδα, τα προϊόντα της Arla Foods, πρωτοεμφανίστηκαν το 1975. Σήμερα, η Arla Foods προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις αγορές βουτύρου, τυροκομικών, γάλακτος και κρέμας γάλακτος, καλύπτοντας την ελληνική αγορά και τον Έλληνα καταναλωτή τόσο με άριστη ποιότητα, όσο και με υπέροχη γεύση.  

arlalogo

Εντός του cooler bag  υπάρχουν:

·         2 τεμάχια Arla Tυρί Κρέμα σε μπουκάλι

·         2 τεμάχια Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι με γεύση σοκολάτα

·         2 τεμάχια Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα σκαφάκι 250γρ.

·         2 τεμάχια Αrla Φρέσκο Τυρί Κρέμα light σκαφάκι 150γρ.

·         2 τεμάχια Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα με μυρωδικά σκαφάκι 150γρ.

 

Επισκεφθείτε το www.arlafoods.gr για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Arlaκαι για τον συνεταιρισμό γαλακτοπαραγωγών της  Arla Foods.

Για να κερδίσετε:

- Κάντε like στη σελίδα του mamamia.gr στο Facebook

- Κάντε share το post του διαγωνισμού

- Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί:  

Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας μέχρι και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στο mamamia.gr την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016.