Print this page

Τέσσερα νέα παιχνίδια από την PlanToys!

Η PlanToys καλωσορίζει τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο με μια σειρά ολοκαίνουριων παιχνιδιών που μόλις κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα.    

Ο ξύλινος κόσμος της PlanToys εμπλουτίζεται και γίνεται ακόμη πιο χρωματισμός με το Γυμναστήριο Μωρού που αποτελείται από τέσσερα πόδια για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα και βοηθά το μωρό να έρθει σε επαφή με το σώμα του και να αρχίσει να εξερευνά τις δυνατότητές του.

plangym.jpg

Επιπλέον, με τα Ιατρικά εργαλεία που περιλαμβάνουν πέντε βασικά ιατρικά εργαλεία, τα παιδιά μαθαίνουν να φροντίζουν τους φίλους τους και αναπτύσσουν από μικρή ηλικία την αίσθηση της ενσυναίσθησης.

DOC.jpg

Το Ποδήλατο Διανομής που διαθέτει καλάθι μεταφοράς, σταθερή βάση, χειρολαβές και μια ιδιαίτερη κόρνα.

planbike.jpg

Τέλος, το μουσικό όργανο Μπαντζολέλε που αποτελείται από τρεις χορδές και τρεις ρυθμιστές συχνότητας, φιλοδοξούν να γίνουν τα αγαπημένα των παιδιών καθώς τα βοηθούν να ξεχωρίσουν τους διαφορετικούς ήχους και συμβάλλουν στην εξάσκηση των κινήσεων των χεριών.

plan.jpg

Τα νέα αυτά παιχνίδια ακολουθούν τις γνώριμες προδιαγραφές βιωσιμότητας που ακολουθεί η PlanToys, εξάπτουν τη φαντασία και την περιέργεια των παιδιών και βοηθούν στην ομαλή ανάπτυξη των βασικών επικοινωνιακών και κινητικών δεξιοτήτων τους.

Η PlanToys λειτουργεί πάντοτε με κέντρο την αγάπη για το παιδί και συνεχίζει να διαδίδει το όραμάς της για ένα καλύτερο κόσμο, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών παιχνιδιών.

 

Η PlanToys, με 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι η πρώτη βιώσιμη εταιρεία σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα, οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα. Αριθμεί σήμερα 12 καταστήματα με όλη την γκάμα παιχνιδιών και συνολικά 100 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα. Παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα.