Print this page

Νέα κατάστημα Zuccherino στο Μοναστηράκι

Τα Zuccherino ανοίγουν το νέο τους κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να επισκεφθούμε το κέντρο της Αθήνας. Το νέο κατάστημα Zuccherino είναι γεγονός και άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της πόλης μας, στην οδό Μητροπόλεως 80.

Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino, εμφανίστηκαν στη ζωή μας το 1988 και μέχρι και σήμερα συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία με αγάπη, αφοσίωση και σεβασμό απέναντι στον πελάτη. Με τρία καταστήματα ήδη σε Π. Φαληρό και Ν. Σμύρνη, ανοίγουν τα φτερά τους και ταξιδεύουν μέχρι το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας άλλον έναν μοναδικό χώρο με πλούσιες γεύσεις και μεθυστικά αρώματα.

 IMG 8538

Το νέο κατάστημα στο Μοναστηράκι, σχεδιασμένο από τη LabDc, είναι μίνιμαλ, με απλές και μοντέρνες γραμμές, στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλα τα καταστήματα της αλυσίδας.

IMG 8544

Στο νέο κατάστημα Zuccherino θα βρείτε ολόφρεσκο χειροποίητο gelato που ετοιμάζεται καθημερινά στο εργαστήριο του καταστήματος, φτιαγμένο από 100% ελληνικό γάλα και με τις πιο αγνές πρώτες ύλες. Οι γεύσεις παγωτού ξεπερνούν συνολικά τις 100 και ανανεώνονται συνέχεια στις βιτρίνες. Εδώ θα βρείς ότι γεύση παγωτό έχει φανταστεί. Cookies, bueno, death by chocolate, black forest, cherrymania, τσιχλόφουσκα, lacta caramel, mascarpone blueberries, κάστανο, chocolate salted caramel και πολλές ακόμα. Η απόλαυση όμως δεν σταματά, τα ψυγεία είναι γεμάτα με χειροποίητα cheesecake, προφιτερόλ, τάρτες, σοκολατόσουπες, υπέροχες μους, σουφλέ, macaroon, αλλά και παραδοσιακά γλυκίσματα κρέμες, ρυζόγαλο, πορτοκαλόπιτα, γαλακτομπούρεκο. Το νέο κατάστημα της αλυσίδας είναι σίγουρα ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε τον καφέ σας και να κάνετε τις πιο γλυκές ατασθαλίες!

IMG 8561

Το νέο σημείο απόλαυσης βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 80 έτοιμο να σας υποδεχθεί με το πιο μεγάλο και αληθινό χαμόγελο των ανθρώπων της ομάδας του Zuccherino.

Ζαχαροπλαστεία Zuccherino

Μητροπόλεως 80 , Μοναστηράκι Τ. 210 3213015

 Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π.Φάληρο Τ. 210 98 45 238, 210 98 30 869

Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π.Φάληρο Τ. 210 98 30 049

2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν.Σμύρνης Τ. 210 93 57 590

 

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/zuccherino.gr