Print this page

Orzene Hyalucare: Για μαλλιά γεμάτα λάμψη & δύναμη

Το ORZENE, με εξειδικευμένα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών, απαντά αποτελεσματικά στην ανάγκη για ορατά πυκνότερα και ενυδατωμένα μαλλιά με λάμψη που διαρκεί, με μία νέα σειρά με πολλαπλά οφέλη, για υγεία και ζωντάνια.

Τα 4 νέα προϊόντα ORZENE HYALUCARE κρύβουν μέσα τους ένα μοναδικό μείγμα από σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος και Βιταμίνης Β, ενισχυμένο με το Shine Elixir, για μια ολιστική θεραπεία που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και πιο πυκνά μαλλιά, που ακτινοβολούν υγεία! Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται ευρέως στην αισθητική ιατρική και την καλλυντική φροντίδα του δέρματος και είναι γνωστό για την ιδιότητά του να ανανεώνει τα κύτταρα.

Στην κατηγορία της περιποίησης μαλλιών, πρωτοποριακές συνθέσεις με διαφορετικές τεχνολογίες λειτουργούν ως πηγές αναδόμησης και ανασύστασης της τρίχας, προσφέροντας έτσι υγιέστερη και νεανικότερη όψη και στα μαλλιά, αφού διεισδύουν στο βάθος της, ενδυναμώνοντάς την εσωτερικά. Η νέα σειρά ORZENE HYALUCARE Πυκνότητας & Ενυδάτωσης αποτελεί την απόλυτη ολιστική θεραπεία για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, για την ανάκτηση της υγιής τους όψης και της φυσικής τους λάμψης.