Print this page

Συνεχίζουμε να «Μασάμε για καλό» και το 2017

Πρόγραμμα φροντίδας στοματικής υγιεινής της Orbit® σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS
Η τσίκλα χωρίς ζάχαρη Orbit®, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος συνεχίζει την πρωτοβουλία «Μασάμε για καλό» για 3η χρονιά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, με την πώληση κάθε συσκευασίας Orbit®, συγκεντρώνεται €0,05 για την κάλυψη των οδοντιατρικών αναγκών σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και εφήβους που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Από την έναρξη του προγράμματος μέχρι σήμερα, η Orbit® έχοντας τη θερμή υποστήριξη των καταναλωτών, συγκέντρωσε 44.000€ με τα οποία πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.251 οδοντιατρικοί έλεγχοι και 208 θεραπείες σε 9 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα-Περιστέρι, Πειραιάς, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα και Κομοτηνή.

Από τον Ιούνιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου 2017 η πρωτοβουλία της Orbit® συνεχίζεται σε επιλεγμένα καταστήματα super market σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να καλύψει 380 θεραπείες σε περίπου 150 παιδιά και εφήβους που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS στις περιοχές: Πειραιάς, Αθήνα, Αλεξανδρούπολη και Καλαμάτα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους για τη συμμετοχή και τη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας, καθώς με τη δική σας βοήθεια το πρόγραμμα συνεχίζει να βοηθά έμπρακτα παιδιά και εφήβους, που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS, να διατηρήσουν ένα υγιές στόμα.