Print this page

Αγκαλιάστε τον ήλιο με ασπίδα 3πλής δράσης!

Αντιηλιακή Σειρά Bepanthol® Sun με MultiProtect Formula.

Καλοκαίρι: η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου! Ο ήλιος είναι πηγή ζωής, καλής διάθεσης και σωστής ανάπτυξης του οργανισμού μας. Κρύβει όμως και κινδύνους. Μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επιβλαβής με ήπια έως σοβαρότερα εγκαύματα αλλά και πιο σοβαρές δερματικές παθήσεις, αν δε λάβουμε τα σωστά μέτρα προστασίας. Για να περάσουμε ξέγνοιαστα στις διακοπές μας, αναζητούμε την ιδανική ισορροπία: να εξασφαλίσουμε την ενδεδειγμένη προστασία ανάλογα με το φωτότυπό μας έτσι ώστε να απολαμβάνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου χωρίς πρόσθετες έγνοιες και επιβαρύνσεις στην επιδερμίδα μας.

Νέα σειρά Bepanthol® Sun: κάτι παραπάνω από αντηλιακό

Η σειρά Bepanthol® Sun είναι κάτι παραπάνω από αντηλιακό: η μοναδική σύνθεση 3πλής δράσης MultiProtect δεν εξασφαλίζει απλώς προστασία έναντι της ακτινοβολίας UV. Ενισχύει την αντοχή της επιδερμίδας στον ήλιο καθώς προστατεύει, και παράλληλα ενυδατώνει και αναπλάθει το δέρμα.

Η αποτελεσματική προστασία των προϊόντων της σειράς έγκειται στη σύνθεσή τους με αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος για προστασία τόσο από τη UVB όσο και από τη UVA ακτινοβολία, προβιταμίνη Β5, καθώς και βιταμίνη Ε. Η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει την επιδερμίδα και περιορίζει την αφυδάτωσή της χάρη στις υγροσκοπικές της ιδιότητες, ενώ υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασής της. Η βιταμίνη Ε είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Με τη MultiProtect σύνθεση, διατηρείται η ισορροπία του επιδερμικού φραγμού, κάνοντας το δέρμα πιο ανθεκτικό στις εξωτερικές επιδράσεις, όπως είναι η ηλιακή ακτινοβολία.

 BPL After Sun Lotion

Συνθέσεις Υψηλής Ανεκτικότητας

Το ευαίσθητο δέρμα ή το μη-ανεκτικό δέρμα αποτελούν συχνά πηγή ανησυχίας για την έκθεση στον ήλιο: «Πώς θα αντιδράσει το δέρμα μου στον ήλιο;», «Θα ανεχτεί αυτό το αντηλιακό;», «Το δέρμα μου ερεθίζεται εύκολα!».

Τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Bepanthol® Sun σχεδιάστηκαν ειδικά για τις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου, του μη-ανεκτικού και του εξαιρετικά ευαίσθητου δέρματος, όπως αυτό των μωρών και των μικρών παιδιών. Tα αντηλιακά προϊόντα της σειράς Bepanthol® Sun είναι υποαλλεργικά υψηλής ανεκτικότητας:

- χωρίς parabens

- χωρίς αλκοόλ

- χωρίς άρωμα

- χωρίς χρωστικές ουσίες

BPL Sun Kids Baby Category

2 συνθέσεις με 100% φυσικά φίλτρα για εξαιρετικά ευαίσθητες επιδερμίδες

Για το μη-ανεκτικό δέρμα στο πρόσωπο και το εύθραυστο βρεφικό δέρμα, η Bepanthol® Sun έχει σχεδιάσει δύο προϊόντα πολύ υψηλής προστασίας SPF 50+, που περιέχουν αντηλιακά φίλτρα 100% ορυκτής προέλευσης, που δρουν άμεσα από τη στιγμή της εφαρμογής, ενώ παραμένουν στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να τη διαπερνούν. Τα αντηλιακά φίλτρα ορυκτής προέλευσης παρουσιάζουν γενικά πολύ καλή δερματική ανοχή και για το λόγο αυτό συνιστώνται για το πολύ ευαίσθητο δέρμα, όπως αυτό των μωρών, ή των ατόμων με δέρμα μη ανεκτικό σε χημικά φίλτρα, αρώματα και συντηρητικά.

Επιπλέον, απλώνονται εύκολα, χάρη στη σύνθεσή τους με τεχνολογία νανοσωματιδίων, χωρίς να αφήνουν τα λευκά σημάδια.

Στη νέα σειρά Bepanthol® Sun θα βρείτε Κρέμες Προσώπου – Γαλακτώματα – Spray – Παιδικό Spray – Βρεφική Κρέμα και After Sun Γαλάκτωμα για την περιποίηση της επιδερμίδας μετά το κολύμπι και την έκθεση στον ήλιο.

BPL Sun Face Category

Θα τα βρείτε σε φαρμακεία και σε καταστήματα καλλυντικών.

 

Με την εγγύηση της Bayer.