Print this page

Βραβείο “Top Product” για το Bio-Oil στα Best In Pharmacy Awards 2018

To Bio-Oil, το έλαιο που προτιμούν χιλιάδες γυναίκες για την περιποίηση του δέρματός τους, βραβεύτηκε ως το Top Product στην πρώτη διοργάνωση των Best In Pharmacy Awards 2018.

 

Αυτή ήταν η κορυφαία, αλλά όχι μοναδική του διάκριση, καθώς η φετινή καμπάνια «Μοναδική, όπως το δέρμα σου» απέσπασε ακόμα τρία βραβεία. Στην ενότητα «Κορυφαίο Επαναλανσάρισμα Προϊόντος Φαρμακείου της Χρονιάς» απέσπασε το Gold Award για την κατηγορία καλλυντικών, ενώ ακόμα μία Gold διάκριση κέρδισε και στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια Μάρκετινγκ Προϊόντος Φαρμακείου με Μεγάλο Προϋπολογισμό». Η τελευταία διάκριση για το Bio-Oil ήρθε με το Silver Award στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια Μάρκετινγκ Προϊόντος Φαρμακείου στα Κοινωνικά Δίκτυα».

 

Αυτές οι νέες βραβεύσεις έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα βραβείων που έχει στη συλλογή του το Bio-Oil και υπογραμμίζουν την αξιοπιστία του στη φροντίδα του δέρματος. Ο μοναδικός συνδυασμός βιταμινών, φυσικών ελαίων και του παγκοσμίως πατενταρισμένου συστατικού Purcellin oil, έχει τοποθετήσει το Bio-Oil ως την πρώτη επιλογή των γυναικών για να αντιμετωπίσουν ουλές και ραγάδες ή να προσφέρουν στο δέρμα τους βαθιά ενυδάτωση.

 

Τα Best In Pharmacy Awards πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος και φιλοδοξούν να γίνουν θεσμός καθώς είναι η πρώτη και μοναδική διοργάνωση που επιβραβεύει τους καλύτερους της φαρμακευτικής αγοράς.

 

 

 

«Bio-Oil, ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου»