Print this page

H Swarovski γιορτάζει τα 90ά γενέθλια του Μίκυ Μάους!

Με μια λαμπερή συλλογή!

Φέτος, με αφορμή τα 90ά γενέθλια του Μίκυ Μάους, η Swarovski παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Disney και χαρίζει νέα λάμψη σε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στον κόσμο.

Από το 2005, η συνεργασία της Swarovski με την Disney έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για αμέτρητα υπέροχα κομμάτια Crystal Creations, κοσμήματα και συλλογές αξεσουάρ, προσδίδοντας λάμψη στη ζωή ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη σεζόν τιμώμενο «πρόσωπο» είναι ο Μίκυ Μάους, που προσφέρει χαρά σε ανθρώπους κάθε ηλικίας από το ντεμπούτο του στο «Steamboat Willie» το 1928.

Οι φίλοι της Disney και της Swarovski μπορούν να επιλέξουν από μια λαμπερή ποικιλία αυθεντικών προϊόντων Crystal Creations, κοσμημάτων και αξεσουάρ που συνδυάζουν την ποιότητα και τη λάμψη της Swarovski με τη μαγεία της Disney.

Το λαμπερό αστέρι της σεζόν είναι το κομμάτι Ο Μίκυ και η παρέα του, Περιορισμένη Έκδοση. Καθώς θα κυκλοφορήσουν μόνο 250 κομμάτια σε όλο τον κόσμο, αυτή η κρυστάλλινη δημιουργία είναι ένα πραγματικό συλλεκτικό κομμάτι που αναπαριστά υπέροχα τον Μίκυ μαζί με τους φίλους του: τη Μίνι Μάους, τον Ντόναλντ Ντακ, τον Γκούφυ και τον Πλούτο. Οι τεχνίτες της Swarovski χρειάζονται περίπου 238 ώρες για να ολοκληρώσουν και να αναδείξουν την εξαιρετική δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζει την επωνυμία, χρησιμοποιώντας πάνω από 45.000 κρύσταλλα Swarovski σε 30 ζωηρά χρώματα που τοποθετήθηκαν με το χέρι με την τεχνική Pointiage®.

5301568 PNG

Η Swarovski δίνει ζωή στον εμβληματικό Μίκυ Μάους με το πολύχρωμο κομμάτι Μίκυ Μάους Πάρτι. Η εξαίσια φιλοτεχνημένες λεπτομέρειες και οι 760 κρυστάλλινες έδρες Swarovski δημιουργούν μια αυθεντική αναπαράσταση αυτού του αξιαγάπητου χαρακτήρα, αναδεικνύοντας επίσης τη διαρκή αναζήτηση της επωνυμίας για ακρίβεια και υπεροχή. Τη σειρά συμπληρώνει η Μίνι Μάους, η μοναδική του αγάπη, και οι φίλοι του, ο Γκούφυ, ο Πλούτο και οι Τσιπ και Ντέιλ.

5435138 PNG

Τα αξιαγάπητα χαρακτηριστικά του Μίκυ Μάους και της Μίνι Μάους αποδίδονται με νέο τρόπο, στη μοντέρνα συλλογή κοσμημάτων που θα δώσει φως σε κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Τα σχέδια περιλαμβάνουν παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, χρυσαφί μεταλλικούς τόνους και τις άμεσα αναγνωρίσιμες φιγούρες των χαρακτήρων, διακοσμημένες με μαύρα και κόκκινα κρύσταλλα pavé Swarovski για πιο ξεχωριστή λάμψη.

5376416 PNG