Print this page

Vidal Coconut Water & Vidal Hydra Pure

Αλλάζουμε διάθεση και ετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα καλοκαίρι φρεσκάδας και ευεξίας!

Το Vidal, το αγαπημένο αφρόλουτρο όλης της οικογένειας, συνεχίζει να μας ταξιδεύει με τη μοναδική του σύνθεση και τα αρώματά του σε έναν κόσμο όπου οι αισθήσεις αναζωογονούνται! Λίγο πριν μπει το καλοκαίρι, αλλάζουμε διάθεση και φροντίζουμε την επιδερμίδα μας με τα αγαπημένα μας Vidal Coconut Water και Vidal Ηydra Pure.

Το Vidal Coconut Water με φόρμουλα εμπλουτισμένη με νερό καρύδας, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, και με το διάσημο τροπικό λουλούδι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, Monoi, θρέφει βαθιά και βελτιώνει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας μας.
Το Vidal Hydra Pure, με Micellar Water και δροσερό άρωμα, προσφέρει στην επιδερμίδα καθαριότητα σε βάθος και διαρκή ενυδάτωση, χαρίζοντας μία αίσθηση λουλουδιών που μας συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Και φέτος, λοιπόν, απολαμβάνουμε ένα αναζωογονητικό ταξίδι φρεσκάδας και ενυδάτωσης, με τις δύο αγαπημένες προτάσεις από τη σειρά αφρόλουτρων Vidal, με πρωτοποριακή και υποαλλεργική σύνθεση, κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά.

Απολαύστε το μπάνιο σας με το Vidal Coconut Water και το Vidal Hydra Pure και… αλλάξτε διάθεση!