Print this page

Simoun Cosmetics

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι, λέμε ναι στην αποτρίχωση Simoun!

To καλοκαίρι ήρθε και είμαστε έτοιμες για την παραλία. Δύο καλλυντικά χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή: Αντηλιακό και αποτριχωτικό προϊόν!

Για το δεύτερο, μία είναι η φυσική λύση για το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας: τα αποτριχωτικά προϊόντα της Simoun Cosmetics που εδώ και χρόνια είναι η εγγύηση στην αποτρίχωση σε κάθε σημείο του σώματός μας και όχι μόνο! Αφήνουν απαλή και λεία την επιδερμίδα αλλά και βοηθούν να μειωθεί αισθητά η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα (με την συχνή τους χρήση).


Το αποτριχωτικό κερί της Simoun, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα: πρόσωπο, πόδια, μασχάλες, χέρια αλλά και το μπικίνι!  Διατίθεται σε τρία είδη ρολέτας σε κερί: τιτάνιο για ευαίσθητα μαυρισμένα δέρματα, μέλι για ισχυρή ενυδάτωση και δέρμα λαμπερό και αζουλένιο το οποίο καταπραΰνει τους ερεθισμούς!
Η αποτρίχωση γίνεται πλέον παιχνίδι με τις έτοιμες αποτριχωτικές ταινίες σώματος με φυσικό κερί μέλισσας επίσης κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.

Κι αυτό το καλοκαίρι λοιπόν καλωσορίζουμε το βελούδινο δέρμα, λέμε ναι στην αποτρίχωση Simoun.

προϊόντα Simoun παράγονται, συσκευάζονται και διανέμονται από την ελληνική εταιρεία Simoun Cosmetics Laboratory, σε καταστήματα καλλυντικών και σε supermarket και συνδυάζουν μοναδικά την υψηλής ποιότητα και τις απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές!
www.simoun.gr