Print this page

Βιβλία που ζωντανεύουν

Εκπαιδευτικά βιβλία και τεχνολογία σε έναν συνδυασμό που ...κόβει την ανάσα! Ένας μαγικός κόσμος βιβλίων που ζωντανεύουν!

 Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή, να βάλετε το τάμπλετ ή το κινητό πάνω στις σελίδες με το ειδικό σύμβολο και θα δείτε τους ήρωες να ζωντανεύουν και να περπατούν πάνω στο βιβλίο. Έτσι, ιστορίες με δεινόσαυρους, παραμύθια με άγρια ζώα της ζούγκλας, μύθοι και θρύλοι σε παραμυθένια χωριά και πολλά άλλα απίθανα πράγματα πλέον μπορούν να γίνουν δικά σας!

Δημιουγοί αυτης της 100% ελληνικής καινοτομίας είναι μια ομάδα 4 ατόμων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δημιουργούν τα διαδραστικά βιβλία από το μηδέν.

Τα Livebooks είναι κανονικά έντυπα βιβλία που συνοδεύονται από μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για κινητά ή tablet τεχνολογίας Android ή iOS, με την χρήση της οποίας τα βιβλία ζωντανεύουν το περιεχόμενό τους σε 3D, με κίνηση και ήχο, μέσω της κάμερας της συσκευής.

Οι εφαρμογές λειτουργούν στην συντριπτική πλειοψηφία των συσκευών που έχουν Android ή iOS (iPhone/iPad). Παρ’ όλα αυτά, αν θέλετε να σιγουρευτείτε, μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές πριν προχωρήσετε σε αγορά, αφού είναι δωρεάν. Κατεβάστε την εφαρμογή του βιβλίου που σας ενδιαφέρει από το Play Store ή το App Store και ανοίξτε την. Αν η εφαρμογή ανοίξει την κάμερα της συσκευής σας και βλέπετε ότι δείχνει η κάμερα, τότε κατά 99% η εφαρμογή είναι συμβατή με τη συσκευή σας.

Το κάθε βιβλίο έχει την δικιά του εφαρμογή και ονομάζεται όπως το βιβλίο. Μέσα στο κάθε βιβλίο υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για την λήψη, εγκατάσταση και χρήση της ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογής που το συνοδεύει. Επίσης, οι σύνδεσμοι για τις εφαρμογές βρίσκονται στο livebooks.gr, στην σελίδα του κάθε βιβλίου. Κάθε βιβλίο έχει την δική του τιμή αλλά γενικά οι τιμές κυμαίνονται από 8,90 ευρώ έως και 19,90 ευρώ.
Οι εφαρμογές δουλεύουν σε υπολογιστή; Οι εφαρμογές που συνοδεύουν τα βιβλία μας, δεν λειτουργούν σε υπολογιστή. Είναι φτιαγμένες μόνο για smartphone και tablets με Android ή iOS ς

Με παραγγελίες από 29 ευρώ και άνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 29 ευρώ τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι 4€ για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή τραπεζική

Αν δεν βρείτε απάντηση στις ερωτήσεις σας, στην παρακάτω λίστα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2310.427.804 (Δε-Πα: 09:00 – 17:00) ή με email στο info@livebooks.gr

Διαβάστε περισσότερα εδώ