Print this page

Στο κρεβάτι με τη NEF-NEF Homeware

Υπέροχες προτάσεις για το υπνοδωμάτιο από τη γνωστή εταιρεία!

Το υπνοδωμάτιο, γίνεται αυτό το χειμώνα ο πρωταγωνιστής και το κρεβάτι διακοσμημένο με άποψη και στυλ, βρίσκεται στο επίκεντρο του χώρου. Ανεξάρτητα από το ύφος που θα επιλέξετε - minimal, maximal, ρομαντικό, casual, ethnic - η αίσθηση της πολυτέλειας είναι εκεί στη συλλογή Bedroom της NEF-NEF Homeware, απορρέει από τις υφές και τα χρώματα, από τα πλούσια σχέδια και τα prints. Εντυπωσιακά παπλώματα και couvre-lit, μαλακές κουβέρτες με γούνα σέρπα, δυναμικοί χρωματικοί συνδυασμοί ή statement colors και πολλά μαξιλάρια στρώνουν το πιο ονειρεμένο κρεβάτι που το απολαμβάνεις όλες τις ώρες.

Πλούσια σε σχέδια και χρώματα, εμπνευσμένη από τις νέες τάσεις της μόδας και του design και με την άνεση να βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, η νέα συλλογή Bedroom της NEF-NEF Homeware προσφέρει αμέτρητες επιλογές για να τη δημιουργία ενός προσωπικού σε στυλ υπνοδωματίου. Οι διαφορετικές συλλογές και σειρές - elements, vintage, smart, premium, basic - εκφράζουν το ύφος της διακόσμησης και τη διαφορετική διάθεση. Τα υφάσματα είναι απόλυτα φιλικά στο δέρμα και το περιβάλλον, σε άριστη σχέση ποιότητας τιμής χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνεται η Ελληνική εταιρεία, ηγέτης στο χώρο των λευκών ειδών επί 58 χρόνια.

Ανάμεσα στις συλλογές ξεχωρίζει η εξαιρετική σε ποιότητα Elements, με το εκλεπτυσμένο, minimal ύφος και τη metropolitan φιλοσοφία. Απλή σε γραμμές αλλά με πολύ ιδιαίτερες ραφές, αποτελείται από σεντόνια από 100% σατέν υφάσματα 300 κλωστών, βαμμένα και τυπωμένα με χρώματα reactive και κουβρ-λί με όμορφα κεντητά καπιτοναρίσματα. Η elements - sateen, μια από τις πιο κομψές επιλογές της ξεχωρίζει με την απλότητα, τη διακριτική λάμψη και την υπέροχη αίσθηση στην αφή.

H Smart Line από 100% βαμβακερά υφάσματα, κερδίζει με την ευκολία της και τα νεανικά σε στυλ σχέδια, η Premium Line μαγεύει με την ποιότητα και την elegant αισθητική της, ενώ η Vintage Collection προσφέρεται για ένα ρετρό look δοσμένο με μοντέρνο πνεύμα.

Η μονόχρωμη Basic εμπλουτίζεται με υπέροχα χρώματα, εμπνέοντας για τολμηρούς συνδυασμούς, ενώ οι king-size διαστάσεις προσφέρονται πλέον σε σχεδόν όλα τα σχέδια, για βασιλική άνεση στον ύπνο

Μια από τις δυνατές εξελίξεις της συλλογής αποτελούν τα μαξιλάρια ύπνου, που παρουσιάζονται φέτος σε πολλούς διαφορετικούς τύπους για ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και επιθυμία.

Γνωρίστε τη συλλογή Bedroom της NEF-NEF Homeware στο www.nef-nef.gr