Print this page

NEF-NEF Homeware | Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Μαζί με το Σύλλογο Ελπίδα. 

Στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και της στήριξης εκείνων που έχουν ανάγκη βρίσκεται για ακόμα μια φορά το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Με πρωτοβουλία της Προέδρου του κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, ο Σύλλογος απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός».

Από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας, που προκάλεσε βιβλικές καταστροφές στην Θεσσαλία, η κυρία Βαρδινογιάννη επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη κύριο Κώστα Αγοραστό, καθώς και με τοπικούς φορείς, διαβεβαιώνοντάς τους πως θα είναι στο πλευρό τους.

Με την υποστήριξη μελών του ΔΣ του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και εταιρειών που έσπευσαν να στηρίξουν την πρωτοβουλία, εστάλησαν είδη για να καλύψουν τις πρώτες ανάγκες των κατοίκων της Θεσσαλίας που από την μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

«Σας σκέφτομαι πάρα πολύ και θέλω να ξέρετε πως είμαστε πάντα δίπλα σας. Συμπάσχουμε μαζί σας. Σε όλες τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας προσπαθώ πάντα να είμαι εκεί. Αν ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθά, πρέπει να το κάνουμε και πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι. Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλύτερα. Εγώ είμαι πάντα δίπλα σας, κοντά σας και σας στέλνω την αγάπη μου» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη κύριο Αγοραστό.

H NEF-NEF, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, χαιρέτησε την πρωτοβουλία στήριξης των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία «Ιανός», αποστέλλοντας κλινοσκεπάσματα και είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της Θεσσαλίας.