Print this page

Αποτελέσματα διαγωνισμού για το Aidonakia Winter Wonderland

Ποιοι είναι οι τυχεροί που θα διασκεδάσουν δωρεάν όποια μέρα θέλουν, από το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 στο Aidonakia Winter Wonderland. ;

Ο διαγωνισμός του mamamia.gr τελείωσε. Τα ονόματα των τυχερών που προέκυψαν μετά από κλήρωση και κερδίζουν από 2 XL Ημερήσια Βραχιόλια για το Aidonakia Winter Wonderland είναι:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΛΕΝΤΟΥ 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΚΕΒΡΕΚΗ

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν για το πώς θα κάνουν χρήση του δώρου τους με μήνυμα στο email που δήλωσαν στη συμμετοχή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τα βραχιόλια ισχύουν από Σάββατο 25/12/21 έως και Παρασκευή 31/12/21 είναι για ένα παιδί και έναν ενήλικα συνοδό και ισχύουν για 13 παιχνίδια +  1 είσοδο στο παγοδρόμιο + 1 μάρκα για bungee trampoline (δεν ισχύουν για τα Συγκρουόμενα και τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα).

Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Τα παιδιά 4-11 χρονών καθώς και οι ανήλικοι έως 17 χρονών εισέρχονται με αρνητικό self test 24 ωρών.

Καλή διασκέδαση! Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας!Κάντε like στη σελίδα του mamamia.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα για όλους τους διαγωνισμούς μας!