Print this page

Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο «Το Μόλεμα» από τις εκδ. Παπαδόπουλος!

Πάρτε μέρος και κερδίστε ένα αντίτυπο από το νέο βιβλίο του Φίλιππου Μανδηλαρά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος που μας δίνει την ευκαιρία να εξηγήσουμε στα μικρά παιδιά την κατάσταση που ζούμε αυτή την περίοδο!

Έχετε μικρά παιδιά που δυσκολεύονται να κατανοήσουν και να αποδεχτούν γιατί άλλαξε τόσο πολύ η καθημερινότητά τους τις τελευταίες εβδομάδες; Αναζητάτε έναν απλό και κατανοητό τρόπο για να τους εξηγήσετε τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί πρέπει να μένουμε στο σπίτι; Το mamamia.gr και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετετο βιβλίο του Φίλιππου Μανδηλαρά «Το Μόλεμα» που θα σας δώσει μια εξαιρετική αφορμή να συζητήσετε το θέμα!

«Μόλεμα» θα πει μόλυνση και ρύπανση ή λέρωμα, θα πει όμως και λοιμός και επιδημία. Στην ιστορία που διηγείται ο συγγραφέας είναι μια παράξενη ασθένεια, η οποία απειλεί τα πουλερικά που ζουν ανέμελα στη φάρμα «Ο Μακάριος». Τα ζώα στην αρχή καθόλου δεν θέλουν να πάρουν στα σοβαρά αυτή την αόρατη απειλή και να ακολουθήσουν τις οδηγίες προστασίας από το μόλεμα, αλλάζοντας την καθημερινότητά τους. Σιγά σιγά όμως πείθονται και αρχίζουν να τηρούν τα μέτρα, κι ας φαίνεται η ζωή ανυπόφορη μέσα στις φωλιές. Μια ιστορία για την υπευθυνότητα που χρειάζεται να δείχνουμε απέναντι στον εαυτό μας και στους άλλους όταν παρουσιάζεται μια δυσκολία. Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο θα βρείτε εδώ...

Για να το κερδίσετε:

- Κάντε like στη σελίδα του mamamia.gr στο Facebook

- Κάντε like & share το post του διαγωνισμού

- Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί:


* Με τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό, αποδέχομαι την αποστολή newsletters από το Mamamia.gr.
 

Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας μέχρι και την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020. Τα ονόματα των τριών τυχερών θα ανακοινωθούν στο mamamia.gr την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.