Print this page

Μαγικά Χριστούγεννα

Όλα όσα κάνουν τα Χριστούγεννα μαγικά είναι στο RIVER WEST!

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά. Γιατί στη Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία του RIVER WEST, από 12 έως 31 Δεκεμβρίου, σας περιμένει η πιο μεγάλη παρέα: ο Αϊ Βασίλης με τους καλικάντζαρους και τα ξωτικά, ο τάρανδος, ο ξυλοπόδαρος, το μουσικό κουτί και ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος που έχετε δει ποτέ. Θα έχετε την ευκαιρία να τους απολαύσετε έναν-έναν σε απίθανες εκδηλώσεις. Κάθε ώρα, στο πρόγραμμα είναι και μια διαφορετική!

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι μια μεγάλη γιορτή και γιορτή χωρίς μουσική δεν γίνεται, στο RIVER WEST θα ακούσετε τις πιο χαρισματικές μπάντες και τα πιο ιδιαίτερα ντουέτα. Οι Key Royale, The Lady And Her Music Fellows, 1, 2, 3 Swing και πολλοί άλλοι θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες για να χορέψετε ασταμάτητα και να τραγουδήσετε με όλη σας τη δύναμη. Bonus για τους μικρούς φίλους Ο Σάκος Με Τις 7 Ευχές, ένα μουσικό, εκπαιδευτικό παραμύθι. Και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η εκρηκτική Julie Massino με τους Im Σόρρυ Band θα μας πει… LETS DANCE! Θα τραγουδήσει το «I will survive» και θα δημιουργήσει την πιο φανταστική ατμόσφαιρα για να αποχαιρετήσουμε με τον πιο δυναμικό τρόπο το 2014 και να καλωσορίσουμε το 2015.

Τι περιμένετε; Τα κάλαντα θα τα ακούσετε σίγουρα, τόσο πολλή και καλή μουσική όμως; Μόνο στο RIVER WEST! Το πιο εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο της πόλης, που τώρα έχει και την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη.

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ). www.riverwest.gr