Facebook Twitter
  • HOME
  • ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    • Γονείς
    • Παιδιά
    • Εγκυμοσύνη
  • ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΟΔΑ
    • Ομορφιά
    • Μόδα
  • ΥΓΕΙΑ / ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • Υγεία
    • Διατροφή
    • Συνταγές
    • Ασκηση
  • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
    • Ειδικός Παιδαγωγός
    • Λογοθεραπευτής
    • Διατροφολόγος
  • ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    • Εξοδος
    • Μένουμε Σπίτι
  • ΑΓΟΡΕΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
    • Δηλώσεις Συμμετοχής
    • Αποτελέσματα Κληρώσεων

ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι στις οικογένειες ανέργων και πολυτέκνων στα Αηδονάκια!

  • Print
  • Email
ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι στις οικογένειες ανέργων και πολυτέκνων στα Αηδονάκια!
Το Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουλίου 2015.

Εδώ και 30 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση Luna Park Τα Αηδονάκια, προσφέρει απλόχερα τη χαρά και το παιχνίδι σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και γονείς.  

Αυτές τις αγχογόνες και πιεστικές ημέρες η μόνη μας διέξοδος είναι το παιδικό χαμόγελο και η οικογενειακή αγκαλιά. Τα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και θέλουν να ανταποδώσουν λίγη από την αγάπη που έχουν εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, αποφάσισαν, αυτό το Σαββατοκύριακο, να προσφέρουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το παιχνίδι στις οικογένειες ανέργων και πολυτέκνων. Τους προσκαλούν, λοιπόν, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου να έρθουν μαζί με τις οικογένειες τους και να μοιραστούν στιγμές χαράς και διασκέδασης στο Luna Park τα Αηδονάκια στο Μαρούσι, εντελώς  δωρεάν. 

Όλα τα παραδοσιακά παιχνίδια Luna Park, η Πανοραμική Ρόδα, το κλασικό Καρουσέλ, το Σκουλήκι Αλέξανδρος, εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, πισίνες με βαρκάκια, pedal boats, εργαστήρια με Τουβλάκια Lego ® αλλά και 20 επιπλέον παιχνίδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους, εκεί που χτυπά η καρδιά της οικογενειακής διασκέδασης, στα Αηδονάκια στο Μαρούσι, που φέτος φιλοξενούν το Athens Holiday Park και τον Θαλασσόκοσμο. Και μην ξεχνάτε ότι σας περιμένει και μια έκπληξη ... η ζωντανή e-ξενάγηση στο μεγαλύτερο ενυδρείο της χώρας, στο Cretaquarium της Κρήτης, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, στον πιο fun θαλασσόκοσμο της πόλης!

Το δώρο μας είναι αξίας 15 ευρώ ανά άτομο, καθώς αυτό είναι το κόστος αγοράς του ημερήσιου "βραχιολιού".

Η προσφορά θα ισχύει το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Ιουλίου με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας ή της κάρτας πολυτέκνων. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα βραχιολάκια αυτά από το ταμείο του χώρου και να τα χρησιμοποιήσουν από τις 10.00 το πρωί  έως τις 16.00 το απόγευμα. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 61 96 948

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι

 

Tweet
Κατηγορία: Βγαίνουμε έξω
Tagged under
  • Αηδονάκια
  • προσφορές
  • λούνα παρκ
More in this category: « Το Σαββατοκύριακο χτίζουμε το Ταζ Μαχάλ στο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια Διπλό summer offer @ Allou! Fun Park »
back to top


Εγγραφή στο Newsletter

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
  • Επικοινωνία
  • Διαφήμιση
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Περιορισμός ευθύνης
© Copyright 2023, Premium S.A, All Rights Reserved | Υπηρεσίες Επικοινωνίας & Ερευνών, Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 46, 11635 Αθήνα
×
Διαβάστε ακόμα
  • Πρόστιμο σε οικογένεια γιατί τα παιδιά τους κάνουν φασαρία!
    Πρόστιμο σε οικογένεια γιατί τα παιδιά τους κάνουν φασαρία!