Print this page

Άνοιξε το ολοκαίνουριο PLAYMOBIL FunPark!

Στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις, στην Κηφισιά!

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο μεγάλο party που πραγματοποιήθηκε στο νέο PLAYMOBIL FunPark, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις της PLAYMOBIL στην Κηφισιά, Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων. Επώνυμοι γονείς, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι από το χώρο των media, συνεργάτες της εταιρίας και μέλη του PLAYMOBIL FunPark παρευρέθηκαν μαζί με  τα παιδιά τους για να γνωρίσουν από κοντά τη μαγευτική εμπειρία παιχνιδιού και χαράς που προσφέρει η PLAYMOBIL.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μικροί φίλοι της PLAYMOBIL είχαν την ευκαιρία να παίξουν με παραμυθένια παλάτια και κάστρα, πειρατικά καράβια και δεκάδες ακόμα αγαπημένα θέματα, τα οποία ξετυλίγονταν μπροστά τους στο συναρπαστικό κόσμο της PLAYMOBIL. Οι μεγάλες, θεαματικές κατασκευές προκάλεσαν αίσθηση και ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους, ενώ οι φιγούρες PLAYMOBIL σε φυσικό μέγεθος κέρδισαν τις εντυπώσεις. Παράλληλα, οι γονείς ξεναγήθηκαν στο νέο PLAYMOBIL FunPark, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από το μοναδικό χώρο, που τους δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, όσο τα παιδιά ψυχαγωγούνται μέσα από τα εκπαιδευτικά παιχνίδια PLAYMOBIL, υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών που βρίσκονται διαρκώς δίπλα τους. Αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων που φώτισε τον ουρανό και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους!

Ο Γενικός Διευθυντής PLAYMOBIL HELLAS, Γιώργος Παγώνης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της νέας, μαγευτικής εποχής PLAYMOBIL, κόβοντας την κορδέλα των εγκαινίων: «Με μεγάλη υπερηφάνεια σας υποδεχόμαστε σήμερα στο ολοκαίνουριο PLAYMOBIL FunPark. Για πάνω από 20 χρόνια, τουλάχιστον 500.000 παιδιά δημιούργησαν τις δικές τους, μοναδικές ιστορίες με πρωταγωνιστές τις πιο διάσημες φιγούρες του κόσμου και το νέο PLAYMOBIL FunPark ήρθε  για να μοιράσει απλόχερα ακόμα περισσότερα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Όλοι εμείς στην οικογένεια της PLAYMOBIL συνεχίζουμε δυναμικά, με πάθος και κυρίως με έμπνευση από τα δεκάδες χαρούμενα παιδικά πρόσωπα που αντικρίζουμε καθημερινά, να δημιουργούμε ποιοτικά παιχνίδια που θα χαρίσουν στα παιδιά αξέχαστες στιγμές.»

Διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα και την εκπαιδευτική αξία που διακρίνει τα παιχνίδια PLAYMOBIL εδώ και 40 χρόνια, το νέο PLAYMOBIL FunPark άνοιξε τις πόρτες του από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε νέα διεύθυνση και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους λάτρεις των αγαπημένων φιγούρων, έχοντας ήδη αναδειχθεί στον ιδανικό οικογενειακό προορισμό.