Print this page

Η ΠΕΠΠΑ το γουρουνάκι καθημερινά στα Αηδονάκια

Η Πέππα το γουρουνάκι και ο αδελφός της Τζορτζ κάθε ημέρα
στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό


στα Αηδονάκια! από 23 Δεκεμβρίου   Οι επίσημες μασκότ της Πέππα το γουρουνάκι και του αδερφού της Τζορτζ συνεχίζουν τις επισκέψεις τους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Αηδονάκια! Από 23 Δεκεμβρίου έως και 3 Ιανουαρίου μπορείτε να τους συναντήσετε ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ στο αγαπημένο Luna Park της πόλης!

  Η Πέππα και ο Τζόρτζ περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στα Αηδονάκια να φωτογραφηθούν και να διασκεδάσουν μαζί! Τα Αηδονάκια, το Λούνα Παρκ που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, φόρεσε τα "Χριστουγεννιάτικα" του και έως τις 3 Ιανουαρίου μας υπόσχεται χαρούμενες, γιορτινές στιγμές για εμάς και όλη την οικογένεια μας! Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Αηδονάκια συνεργάζεται με τη Entertainment One – εταιρεία παραγωγής της σειράς "Πέππα το γουρουνάκι" –και φέτος τα Χριστούγεννα είναι στολισμένο και διακοσμημένο με τις φιγούρες των αγαπημένων χαρακτήρων των παιδιών.

  Παράλληλα face painting, δημιουργικά εργαστήρια και ο εκπληκτικός showman Don κάτι μεταξύ - jogler - μάγου - clown
θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, αλλά και των μεγάλων!
Στο Εργαστήρι της Πέππα η παιδική φαντασία απογειώνεται!
Με τη βοήθεια παιδαγωγών τα παιδιά φτιάχνουν πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες, καδράκια, ζωγραφίζουν, λύνουν γρίφους και πολλά άλλα.

  Η Πέππα και ο Τζόρτζ, ο Αϊ – Βασίλης, το Εργαστήρι της Πέππα το Face Painting περιμένουν τους φίλους τους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Αηδονάκια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τις 12:00 έως τις 15:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00 Από 23 Δεκεμβρίου έως και 3 Ιανουαρίου *το πρόγραμμα θα ισχύσει εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εμφανίσεων στο www.aidonakia.gr/index.php/events/19-program-aidonakia 

  Παράλληλα ο σόουμαν DON θα μας κρατά συντροφιά με το One Man Show του! Μια εκκεντρική φυσιογνωμία που "προσπαθεί" να ακροβατήσει μεταξύ τσίρκου, κλόουν και θεάματος. Μια παράσταση για "πραγματικά" μικρούς και μεγάλους!
Μην χάσετε τον παραδοσιακό Αϊ - Βασίλη που δεν λείπει από καμία Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια! Τα παιδιά βλέπουν από κοντά την προετοιμασία των δώρων, γράφουν το δικό τους γράμμα στον Αϊ – Βασίλη και φωτογραφίζονται μαζί του! Στον χώρο, λειτουργεί κατάστημα με αυθεντικά παιχνίδια και δώρα Πέππα!

  Το αγαπημένο Brick by Brick, μαζί με τον Brick Wiz, συνεχίζουν να δίνουν το παρόν στα Αηδονάκια και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό και τα Χριστούγεννα. Χιλιάδες τουβλάκια Lego® για ατελείωτο, ελεύθερο παιχνίδι, μοναδικά Lego® προϊόντα που δε υπάρχουν πουθενά αλλού, μίνι φιγούρες και πολλές πρωτότυπες κατασκευές για ακόμη πιο εντυπωσιακά Lego® Χριστούγεννα: μπάλες, στολίδια, δεντράκια και μικρά δωράκια, όλα φτιαγμένα από τουβλάκια Lego®! Ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα σας περιμένουν στη φιλόξενη και επίσης γιορτινά στολισμένη καφετέρια.   Λούνα Πάρκ τα Αηδονάκια
ΕΔΩ
είναι το παιχνίδι
...και τα Χριστούγεννα!