Print this page

Το «Ταξίδι της Ζωής» συνεχίζει να συναρπάζει

Είδαμε τη φαντασμαγορική παράσταση και τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και την «απαίτηση του κοινού», το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα συνεχίσει να υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στην φαντασμαγορική παράσταση για όλη την οικογένεια "Το ταξίδι της ζωής". Η παράσταση παίρνει παράταση για ακόμη 4 Κυριακές: 3, 10, 17 και 24 Απριλίου, στις 18:30!

 

"Το Ταξίδι της ζωής..." σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αντώνη Πασβάντη είναι ένα πρωτότυπο μουσικοθεατρικό έργο που αναμειγνύει τον λόγο, το τραγούδι και τη ζωντανή μουσική με τα άκρως εντυπωσιακά στοιχεία του τσίρκο, σε ένα πλούσιο σε μηνύματα κείμενο για το θάρρος, την εσωτερική δύναμη, τον σεβασμό και την αγάπη.

Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα παρακολουθήσουν το θέαμα κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό και θα μιλούν για την παράσταση για πολλές μέρες μετά! Τα δικά μας όχι μόνο ενθουσιάστηκαν αλλά δήλωσαν αποφασιστικά ότι θέλουν να γίνουν ακροβατες! Ακόμα και τα πολύ μικρά παιδιά που ίσως δεν είναι ακόμα στην κατάλληλη ηλικία για να καταλάβουν ποιο είναι το βαθύτερο νόημα της παράστασης, δεν θα παραπονεθούν, αφού τα ακροβατικά, τα παιχνίδια μς τι φωτιές και οι ισορροπιστές θα τα κρατήσον «καθηλωμένα» στο κάθισμά τους να παρακολουθούν μαγεμένα.  Αλλά και οι γονείς δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι! Extra Bonus: ο σκηνοθέτης τηα παράστασης Αντώνης Πασβάντης ακούραστος, μετά το τέλος της παράστασης, είναι διαθέσιμος για να μιλήσει με όλα τα παιδάκια που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το μαγικό κόσμο του τσίρκου και του θεάματος -και φυσικά να τα προειδοποιήσει ότι όλα αυτά που είδαν δεν είναι καθόλου ασφαλές να τα επιχειρήσουν μόνα τους στο σπίτι!!!

Διαβαστε περισσότερα για την παράσταση εδώ...