Print this page

Παρουσίαση του βιβλίου «Μια καρδιά», από τις εκδ. Διόπτρα

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη παρουσιάζει το βιβλίο της «Μια καρδιά» που αναφέρεται στη σχέση μητέρας και κόρης.

Οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν σε μια ιδιαίτερη παρουσίαση για το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη «Μια καρδιά» που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Yolenis Flagship Store (Σόλωνος 9, Κολωνάκι).
Μαμάδες και παιδιά θα γιορτάσουμε την μοναδική σχέση αγάπης που μας δένει όλους, παρέα με τις Ζέτα Δούκα, Ζωή Κρονάκη, Μυρτώ Κάζη και Μαρίνα Γιώτη σε μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη - Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δηλώσεις συμμετοχής: 212 22 23 622 (Δευτ.-Παρ. 9:00-19:00), letstalk@ yolenis.com

Το βιβλίο «Μια καρδιά, ξεκίνησε από ένα γράμμα που έγραψε η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη στην κόρη της όταν ήταν μόλις δύο χρονών. Καθώς η σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης συχνά περνάει από σαράντα κύματα εκεί κοντά στην εφηβεία, ήθελε να θυμάται πως, ό,τι κι αν γίνει, θα είναι πάντα δίπλα της, ο φύλακας άγγελός της, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της. Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης. Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ…