Print this page

Ατελείωτες ώρες κατασκευών και παιχνιδιού στο LEGO® Play Factory στο The Mall Athens!

Στο The Mall Athens, το 3ο επίπεδο γεμίζει με τουβλάκια LEGO®. Έλα να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, φτιάξε το δικό σου Graffiti στο LEGO® Graffiti Wall, χτίσε νέους κωδικούς στο πρώτο LEGO® Brick Bar και γίνε ένας αληθινός LEGO® Master Builder.
Στο LEGO Play Factory θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τρία νέα concepts που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους - LEGO® Graffiti Wall, LEGO® Brick Bar και LEGO® Cinema. Έλα να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού και χτίσε τις αγαπημένες σου σειρές. Παίξε με χιλιάδες τουβλάκια LEGO®, γίνε κι εσύ ένας πραγματικός LEGO® Master Builder αναζητώντας την αληθινή περιπέτεια σε μοναδικά σκηνικά δράσης στην LEGO® City. Στο LEGO® Play Factory, όλες οι φίλες ενώνονται με τις LEGO® Friends, για να χτίσουν τo αγαπημένο τους σκηνικό από την Heartlake City. Ενώ οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ξεκινήσουν τις πρώτες τους κατασκευές στην πισίνα LEGO® DUPLO® και να ανακαλύψουν τον κόσμο δημιουργικά.

Το παιχνίδι δεν σταματάει εδώ. Ομαδικά Building Events… και όχι μόνο! Διάσημα LEGO® αγάλματα θα βρίσκονται στο χώρο του LEGO® Play Factory και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ παιδιά άνω των 6 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να χτίσουν τεράστιες LEGO® κατασκευές.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, δημιουργικά παιχνίδια, μοναδικοί διαγωνισμοί στο LEGO® Play Factory
στο The Mall Athens, στο 3ο επίπεδο!

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 16:30 – 20:30
Σάββατο: 11:00 – 20:00
Κυριακή: 11:00 – 18:00