Print this page

Η πιο «ιδιαίτερη» ιδέα για παιδικά πάρτι που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα!

Την ανακαλύψαμε πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας και μας ενθουσίασε -όπως θα ενθουσιάσει εσάς και σίγουρα τα παιδιά σας!

Μήπως ο γιος σας λατρεύει τους μυθικούς ήρωες και τις ιστορίες από την ελληνική μυθολογία; Φανταστείτε στο πάρτι των γενεθλίων του να μπορούσε να μπει μαζί με όλη την παρέα του σε έναν αληθινό λαβύρινθο, αναζητώντας την έξοδο όπως ο Θησέας ή να κάνουν ανασκαφή για να βρουν αρχαιολογικούς θησαυρούς.

4fcf9d660236ddb62c8456017158615a XL

Ή μήπως η κόρη σας τρελαίνεται να ανακατεύεται στην κουζίνα; Τότε, θα μπορούσε στη γιορτή της να φτιάξει μαζί με τους φίλους της σπιτάκια από σοκολάτα και μπισκότα σε ένα αληθινό εργαστήρι σοκολάτας -χωρίς όχι μόνο να λερώσετε το σπίτι σας αλλά ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τον καφέ (και τα κεράσματα που φτιάχνουν τα παιδιά με τα χεράκια τους) με τις άλλες μαμάδες!

ca332973fc363da77aefed58534dcd5c XL

Τώρα, τα όνειρα των παιδιών μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, στο Paradise Party όπου οι ειδικοί θα αναλάβουν να διαμορφώσουν έναν υπέροχο χώρο και να σχεδιάσουν δραστηριότητες εμπνευσμένες από τις πιο μεγάλες αγάπες τους, όπως η μυθολογία, η σοκολάτα, αλλά και τα ζώα, τα παιχνίδια περιπέτειας, οι κατασκευές από πηλό και πολλά άλλα. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 28 διαφορετικά βιωματικά προγράμματα αυτό που σίγουρα θα μετατρέψει τη συγκεκριμένη εκδήλωση στην πιο όμορφη μέρα στη ζωή του παιδιού σας!.

par5 2

Κάθε θεματικό πάρτι ολοκληρώνεται με ένα πλούσιο ψυχαγωγικό και αθλητικό πρόγραμμα (ανοιχτού ή κλειστού χώρου) πάντα με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών και ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, που περιλαμβάνει τοξοβολία, τραμπολίνο, αναρρίχηση, φουσκωτά, χορό, ποδόσφαιρο, βόλτα με άλογο ή με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, κ.ά. Επίσης, παρέχεται γεύμα για τα παιδιά και γεύμα ή κέρασμα για τους γονείς.

Τι είναι το Paradise Park

Πρόκειται για ένα ένα πρότυπο βιωματικό πάρκο, που εκτείνεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 20.000 τ.μ Σκοπός της δημιουργίας του είναι να προσφέρει στα παιδιά γνώσεις και εμπειρίες μέσα από βιωματικές δραστηριότητες που έχουν γράψει την ιστορία του τόπου και του πολιτισμού μας, αλλά και δραστηριότητες που πηγάζουν από τις επιστήμες και τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

par7 1

Βρίσκεται στο 12ο χιλ. Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στον κόμβο Mεταμόρφωσης 1500μ. από την Εθνική οδό και Αττική οδό και διαθέτει την έγκριση όλων των κρατικών φορέων (Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, Γενική γραμματεία Αθλητισμού, Δήμος Αχαρνών, Πυροσβεστική & Υγειονομική υπηρεσία). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τηλ. +30 210 2466466 ή κάντε κλικ στο www.paradisepark.gr