Print this page

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα»

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και για 8η συνεχόμενη χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου θα στολίσουν το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο τους από κουτιά με Γάλα στα Προπύλαια (μετρό Πανεπιστήμιο) από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ

Όπως κάθε χρόνο, ο κύριος σκοπός της ιδιαίτερης αυτής δράσης είναι η συλλογή γάλατος για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα θα συγκεντρωθούν προσφορές  τροφίμων μακράς διάρκειας καθώς και φαρμάκων όλων των κατηγοριών που να μην έχουν λήξει. 
Φέτος στο πλευρό των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ενώ διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις θα πλαισιώσουν το Δέντρο μας προσφέροντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 

Μουσική, Χορός, Ζογκλερ, Ταχυδακτυλουργoί, face painting είναι κάποιες απο τις δραστηριότητες που θα πλαισιώσουν το Δέντρο μας χαρίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους σε μία συμβολική αλλά συνάμα ουσιαστική εκδήλωση.
Ελάτε μαζί με το στολίδι σας, ένα κουτί με γάλα, ώστε να στολίσουμε όλοι μαζί το ξεχωριστό αυτό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και να χαρίσουμε χαμόγελα και ένα ποτήρι γάλα σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη. 

Εκεί, θα βρείτε και το Χριστουγεννιάτικο Περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου που λειτουργεί ήδη απο τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου και ώρες 10.00 με 18.00 καθημερινά δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να ενημερωθεί για τις δράσεις μας καθώς και να προμηθευτεί Χριστουγεννιάτικα και άλλα είδη των Γιατρών του Κόσμου όπως και είδη χειροτεχνημένα απο εθελοντές μας, στηρίζοντας έτσι το έργο μας και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://mdmgreece.gr/ena-christougenniatiko-dentro-apo-gala/

FB event: https://www.facebook.com/events/1922671951332888/

Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη. Με την προσφορά γάλατος εβαπορέ συμβάλλουμε όλοι στην καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των μικρών παιδιών.