Print this page

H Μαίρη Πόπινς επιστρέφει!

H τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες ξανά μαζί μας μετά από 54 ολόκληρα χρόνια! 

Στη ταινία της Disney που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου από την Feelgood, η Emily Blunt (The Girl on the Train, Into the Woods) είναι νέα νταντά η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. 

Σε αυτό το ολοκαίνουργιο  γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin- Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

Τον ρόλο της Mary Poppins ερμηνεύει η η Emily Blunt, ενώ συμμετέχουν επίσης η Μeryl Streep ως Τόπσι, ξαδέλφη της Μέρι Πόπινς (νέος χαρακτήρας )  και άλλοι δημοφιλείς ηθοποιοί: Kolin Firth, Angela Lansbury, Julie Walters αλλά και ο 92χρονος Dick Van Dike, στον ίδιο ρόλο που είχε και στην πρώτη ταινία!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Rob Marshall («Annie» και «Chicago») και το σενάριο έγραψε ο David Magee . Για τη ταινία γράφτηκαν επίσης νέα τραγούδια, σε μουσική του βραβευμένου συνθέτη Mark Shiman, με στίχους του Skot Witman και του ίδιου Shiman. Τα σενάρια των ταινιών με ηρωίδα την Μαίρη Πόπινς βασίζονται στις ιστορίες της συγγραφέως  P. L. Τravers

Δείτε εδώ το trailer:https://youtu.be/fQ_9G2Nf6ZE (μεταγλωττισμένο) και https://youtu.be/U7MXT0u8WQE (υποτιτλισμένο)