Print this page

Συνεχίζονται δύο παιδικές παραστάσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη λόγω μεγάλης επιτυχίας!

Οι δύο αυτές παραστάσεις «Το βαλς με τα παραμύθια» στο Θέατρο Κιβωτός & «Αργοναυτική εκστρατεία» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συνεχίζονται έως και την Κυριακή των Βαΐων.

Αργοναυτική εκστρατεία.

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε κείμενο Κάρμεν Ρουγγέρη και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη – Χριστίνα Κουλουμπή.

Μία παράσταση απόλυτα μελετημένη και τεκμηριωμένη μέσα από τη υπέροχη Ελληνική μυθολογία όπου δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλο το ταξίδι του Ιάσονα και των Αργοναυτών-ηρώων από όλη την Ελλάδα- προκειμένου να φέρουν πίσω στην πατρίδα το χρυσόμαλλο δέρας. Ακόμα Μικροί –μεγάλοι θα μαγευτούν με τα πρωτότυπα εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά της Χριστίνας Κουλουμπή, τις εμπνευσμένες χορογραφίες και τους φωτισμούς του Πέτρου Γάλλια, τους στίχους του Ανδρέα Κουλουμπή και τέλος τη μουσική διασκευή και τα τραγούδια του Αντώνη Δελαπόρτα πάνω σε μελωδίες του Πόντου. Μελωδίες που επέλεξε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγου. 

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά):
Κατερίνα Γεωργάκη, Αγάπη Διαγγελάκη, Ρωμανός Κατανάς, Χριστίνα Κουλουμπή, Μανώλης Κλωνάρης, Έλενα Μιχαλάκη, Γιώργος Μπανταδάκης, Ευάγγελος Σαλευρής, Σωτήρης Σουριανός, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Πολύκαρπος Φιλιππίδης

2
Αργοναυτική εκστρατεία: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 260, Ταύρος, τηλ.: 215 5508270 – 210 3418579 – 210 3418550 – e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παραστάσεις για το κοινό: Κάθε Κυριακή 11:30 & 15:30
Σχολικές παραστάσεις: Καθημερινά 10:00 κατόπιν συνεννόησης

Στο Θέατρο Κιβωτός η Κάρμεν Ρουγγέρη μέσα από την παράσταση «Το βαλς με τα παραμύθια» γνωρίζει στα παιδιά και σε όλη την οικογένεια τον πατέρα του βαλς, Γιόχαν Στράους και την υπέροχη μουσική του μέσα από έξι επιλεγμένα παραμύθια που αναδεικνύουν τις πραγματικές αξίες της ζωής όπως είναι: η αγάπη, η συνέπεια, η εντιμότητα, η συνεργασία, η υπευθυνότητα και η καλοσύνη .

2 ΤΟ ΒΑΛΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ2

Σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κ.Ρουγγέρη, η παράσταση είναι γεμάτη πολύχρωμα κοστούμια και παραμυθένια σκηνικά, που χορεύουν βαλς και που υπογράφει όπως πάντα η Χριστίνα Κουλουμπή, με εξαιρετικούς ηθοποιούς –τραγουδιστές , με χορογραφίες και φωτισμούς του Πέτρου Γάλλια, με επιλεγμένες μελωδίες και στίχους από τον Ανδρέα Κουλουμπή με διασκευή μουσικής από τον Αντώνη Δελαπόρτα και με διδασκαλία τραγουδιών από την Λαρίσα Ερεμέγιεβα, μαγεύει μικρούς μεγάλους …..

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά):
Άντα Αθανασοπούλου, Αθηνά Δημητρακοπούλου, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, Λάμπρος Παπαγεωργίου, Αντώνης Παπαδάκης, Νικόλας Παπακωνσταντίνου, Ορφέας Τσαρέκας

Το βαλς με τα παραμύθια: Πληροφορίες – Κρατήσεις – Θέατρο Κιβωτός: Πειραιώς 115, Αθήνα, τηλ. : 210 3417000 – 6945373097 – 6944273923 – e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παραστάσεις για το κοινό: Κάθε Κυριακή 11:15 & 15:00
Σχολικές παραστάσεις : Καθημερινά 10:00 κατόπιν συνεννόησης