Print this page

Ζώδια και Γιορτή της Μητέρας

Πως θα περάσετε τη γιορτή της μητέρας; Μάθετε τα πάντα και πράξτε αναλόγως με το ζώδιο της μητέρας!

Αν είστε Κριός, Λέων, ή Τοξότης είστε μια μαμά γεμάτη πάθος που μπορεί να το μεταδίδετε και στο σύζυγο και στα παιδιά σας. "Βλέπετε" το ταλέντο των παιδιών σας από… μακριά και είστε ανοιχτή σε επιλογές τους που φλερτάρουν το ρίσκο και την περιπέτεια.

Πως θα θέλατε να περάσετε τη συγκεκριμένη μέρα; Με την οικογένεια σε ένα καινούργιο εστιατόριο που υπόσχεται να απογειώσει τον ουρανίσκο σας είναι μια περιπέτεια με την καλή πάντα έννοια. Ακόμη και τα ψώνια στο νέο εμπορικό κέντρο είναι μια δραστηριότητα που θα σας ανανεώσει.

Τι καλύτερο δώρο; Ένα κουτί με διάφορα μικρά «πολυτελή» αντικείμενα!

Αν πάλι ανήκετε στα ζώδια της γης, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, η αγάπη σας είναι αγνή και έχει ως επίκεντρο το τι είναι πράγματι καλό για τους δικούς σας. Τα χαρακτηριστικά σας είναι η σταθερότητα και η υπευθυνότητα και όποιος σας ακούει είναι πάντα κερδισμένος!

Τι να κάνετε την ημέρα της μητέρας: Ακολουθήστε την οικογενειακή παράδοση και κάντε πράγματα που θα σας θυμίσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Το μέρος που τρώγατε όλοι μαζί από τότε που τα παιδιά ήταν μικρά είναι η ιδανική επιλογή γιατί σημαίνει για σας την απόλυτη αναγνώριση! 

Το δώρο που θα επιθυμούσατε: Φρέσκα λουλούδια και ότι έχει να κάνει με την κηπουρική είναι από τα δώρα που σας ενθουσιάζουν!

Τα ζώδια του αέρα Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος είναι πολύ επικοινωνιακά και σίγουρα μια ματιά σας δείχνει στους δικούς σας τις διαθέσεις σας. Έχετε μια απάντηση και μια λύση για όλα τα προβλήματα και ξέρετε να υποστηρίζετε τα παιδιά σας ουσιαστικά. Τα βιβλία είναι ένα πολύ καλό δώρο για σας και θα περάσετε ιδανικά τη μέρα σας στο σπίτι παίζοντας video games!

Τέλος αν ανήκετε στα ζώδια του νερού, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς είστε η μανούλα με την έκτη αίσθηση, δηλαδή τη διαίσθηση που ακολουθεί τα παιδιά σε κάθε βήμα τους.

Το καλύτερο δώρο για σας είναι ένα άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες της οικογένειας ή ένα δώρο που θα μοιραστείτε με όλα τα μέλη της οικογένειας όπως ένα ταξίδι. Και φυσικά θα περάσετε τέλεια αν πάτε εκδρομή στη θάλασσα.