Print this page

Η μαμά πρέπει να γιορτάζει κάθε μέρα!

Η Γιορτή της Μητέρας πέρασε αλλά οι μαμάδες πρέπει να γιορτάζουν και να επιβραβεύονται κάθε μέρα. Ακολουθούν μερικές ωραίες ιδέες για να φτιάξεις μαζί με τα μικρά σου και να θυμάσαι την αγάπη τους.  

Το συνειδητοποίησα  κι εγώ με τη σειρά μου μετά την περσινή καρτούλα που έφτιαξε ο γιος μου στον παιδικό σταθμό και που με ανυπομονησία περιμένω και τη φετινή, και επιτέλους κατάλαβα τα μούτρα της μαμάς μου κάποια χρόνια πριν που ως ανέμελη φοιτήτρια περνούσα το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική και ξέχασα τη μέρα εντελώς!

Πιο κάτω σας παρουσιάζω μερικές πρωτότυπες και απλές ιδέες για δώρο που ξεχώρισα μετά από μια βόλτα στα διάφορα social media και blogs.

1. Ποδιά με αποτυπώματα!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια άσπρη μπογιά και νερομπογιές! Όμορφο και ξεχωριστό δώρο!

Πατήστε το σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.pinterest.com/pin/227713324880774299/


2. Βάζα για λουλούδια σε ξύλινο παράθυρο

Ενθουσιάστηκα με την ιδέα της Tanya που βρήκα στο διαδικτυακό της κατάστημα στο Etsy.com.  Ένα παλιό  παράθυρο βαμμένο σε μοβ χρώμα μετατρέπεται σε μια ωραία σύνθεση κήπου με βαζάκια! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μικρές γλαστρούλες!

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε:  www.etsy.com/shop/tanyagrub

3. Γλαστράκια με μήνυμα

Η ιδέα προέρχεται από το διαδικτυακό κατάστημα www.etsy.com/shop/CocoroClothes. Μικρά γλαστράκια με μήνυμα είτε με γράμματα που μπορείτε να κολλήσετε ή τυπωμένο σε χαρτάκι.

4. Κολάζ φωτογραφιών σε κορνίζα

Από τα πιο αγαπημένα! Πάρτε μια κορνίζα με πολλές θέσεις για φωτογραφίες και βάλτε τις σημαντικότερες! Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα χαρτόνι και να φτιάξετε ένα κολλάζ από φωτογραφίες σας. Βάλτε το σε μια κορνίζα και έτοιμο! Καμία μανούλα δεν θα μείνει ασυγκίνητη!

Υπάρχουν βέβαια και sites όπως το www.photoboc.co.uk που μπορούν να φτιάξουν το κολάζ φωτογραφιών σε μορφή καμβά ή πόστερ.

5. Κηροπήγια από κανέλα

Την ιδέα αυτή την είδα στο σπίτι της ξαδέλφης μου! Ξυλαράκια κανέλας δεμένα με κορδόνι και στη μέση κεράκι! Πρωτότυπο κηροπήγιο! Μπορείτε να φτιάξετε ένα σετ από τρία κεριά διαφόρων μεγεθών δεμένα  με διαφορετικά χρώματα κορδέλας! Υπέροχο άρωμα!

Μαρία Νεοκλέους

www.etsy.com/shop/ForgottenTales

www.facebook.com/ForgottenTalesShop