Print this page

Ένας θαρραλέος ιππότης και μια πανέμορφη νεράιδα PLAYMOBIL χαρίζουν ΕΛΠΙΔΑ

Η PLAYMOBIL πραγματοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PLAYMOBIL play & give, αφιερωμένο στους σκοπούς της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Όραμα Ελπίδας. 

Η Playmobil Hellas, έχοντας προσφέρει στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ 40.000 ευρώ τις δύο προηγούμενες χρονιές, φέτος παρουσιάζει δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες.

Πρόκειται για έναν θαρραλέο ιππότη και μια όμορφη πριγκίπισσα που  κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά  για τον συγκεκριμένο κοινωνικό σκοπόΜε κεντρικό μήνυμα “Με κάθε συλλεκτική φιγούρα PLAYMOBIL play & give δίνεις κι εσύ ζωή και ελπίδα σε παιδιά που τη χρειάζονται”, το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give αποτελεί έναν αναγνωρισμένο θεσμό που έχουν αγκαλιάσει θερμά μικροί και μεγάλοι φίλοι της PLAYMOBIL. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των φιγούρων θα διατεθεί και φέτος για την ενίσχυση της  Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών,  Όραμα Ελπίδας. 

PLAYMOBIL PLAY GIVE 3

Επιπλέον, φέτος, το πρόγραμμα εξελίσσεται και πέρα από τις 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες, με μια μοναδική ιστορία προσφοράς και αγάπης: το παραμύθι ‘PLAYMOBIL play & give’ αφιερωμένο στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Με κεντρικούς πρωταγωνιστές τον Ιππότη Καλόκαρδο και τη Νεράιδα Ελπίδα, το παραμύθι PLAYMOBIL play & give μεταφέρει το μήνυμα ότι το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα και αληθινή προσφορά, δίνοντας με δημιουργικό τρόπο στα παιδιά ένα πολύτιμο μάθημα ζωής. Το παραμύθι υπογράφει ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αντώνης Παπαθεοδούλου, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τη συγγραφή του κειμένου. Σκοπός της εταιρίας μέσα από αυτή την ξεχωριστή ενέργεια είναι το παραμύθι ‘Ο Ιππότης Καλόκαρδος και η Νεράιδα Ελπίδα’ να μπει σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, μιλώντας στα παιδιά για τα παιδιά ώστε να κατανοήσουν μέσα από μια τρυφερή ιστορία φιλίας και αλληλεγγύης την αξία της προσφοράς.