Print this page

Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας κατακλύζουν τη μικρή οθόνη!

Τα παιδιά -αλλά και οι γονείς- αγαπούν πολύ τις ταινίες με ζώα. Πόσο μάλλον όταν πρωταγωνιστούν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά εκατόν ένα πανέμορφα σκυλάκια Δαλματίας!

Μην βλέπετε ό,τι  έχει, δείτε ό,τι θέλετε!. Δεν θέλετε να δείτε μια κλασική ταινία που θα απολαύσει όλη η οικογένεια; Μια ταινία με πολλά ζώα; Ίσως με δεκάδες σκυλάκια; Λευκά με μαύρες βούλες; Ναι, ας δούμε τα «101 σκυλιά της Δαλματίας» που παίζονται αυτές τις μέρες στα κανάλια Novacinema.

Η Ανίτα και ο Ρότζερ είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που παντρεύονται, ενώ έχουν και ένα ζευγάρι σκυλιά Δαλματίας, την Περντίτα και τον Πόνγκο! Η αδίστακτη Κρουέλα Ντε Βιλ, το αφεντικό της Ανίτα, απαγάγει τα κουτάβια τους με σκοπό να φτιάξει το παλτό των ονείρων της. Έτσι τώρα όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να σώσουν αυτά αλλά και τα 99 ακόμα σκυλάκια από τα χέρια της κακιάς Κρουέλα! 

Η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου (του οποίου τα δικαιώματα ο Ουόλτ Ντίσνεϊ απέκτησε αμέσως μόλις το διάβασε), η Ντόντι Σμιθ ήταν ήδη αναγνωρισμένη μυθιστορηματογράφος και θεατρική συγγραφέας πριν γίνει διάσημη με τα περίφημα σκυλάκια της.  Η ίδια είχε εννέα σκυλιά Δαλματίας και πήρε την ιδέα για την ιστορία τους όταν ένας φίλος της που την επισκέφτηκε, βλέποντας τα σκυλάκια της, σχολίασε ότι θα μπορούσε να φτιάξει ένα πολύ ωραίο παλτό από τις γούνες τους!

Κι αν κάποιο από τα πιτσιρίκια σας αναρωτηθεί πόσες βούλες άραγε να έχουν όλα τα σκυλάκια μαζί -ξέρετε, τα παιδιά κάνουν συχνά τέτοιες ερωτήσεις- ένας πολύ υπομονετικός φαν της ταινίας τις έχει μετρήσει και έχει την απάντηση: Οι βούλες είναι συνολικά 6.469.952. Από αυτές 72 έχει ο Πόνγκο, 68 η Περντίτα και από 36 κάθε κουτάβι!

Επιπλέον, σχεδόν κάθε ένα από τα σκυλιά της Δαλματίας έχει επάνω του μια βούλα που θυμίζει τη μορφή του Μίκυ Μάους! Γιατί, όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο ίδιος ο Ουόλτ Ντίσνεϊ «ας μην ξεχνάμε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα ποντίκι»!

 

Όσο θα απολαμβάνετε όλοι μαζί την ταινία, μην παραλείψετε να επωφεληθείτε από την καταπληκτική δυνατότητα εγγραφής που σας δίνουν τα κινηματογραφικά κανάλια  Novacinema, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε επιθυμείτε, κάνοντας τη μαγεία να κρατήσει … για πάντα.