Print this page

Η ΙΚΕΑ με τη σειρά LATTJO, μας δίνει αφορμές για οικογενειακό παιχνίδι!

Η νέα σειρά LATTJO της ΙΚΕΑ προσφέρει στα παιδιά -αλλά και στους γονείς- καινούριες αφορμές για παιχνίδι!

Τι χρειάζονται τα παιδιά για να διασκεδάσουν; Για να μάθουν; Για να αναπτυχθούν; Για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους; Η απάντηση σε όλα είναι μία: Παιχνίδι! Το παιχνίδι δεν είναι μόνο μέσο ψυχαγωγίας για τα παιδιά, είναι ένα αληθινό «εργαλείο» που έχουν ανάγκη για να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους.

IKEA κατανοώντας πόσο σημαντικό είναι και πόσο ανάγκη έχουν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς για περισσότερο παιχνίδι στην καθημερινή ζωή, δημιούργησε τη νέα σειρά παιχνιδιών LATTJO. Μια σειρά σχεδιασμένη ώστε να δημιουργεί στους γονείς και τα παιδιά συνεχώς νέες αφορμές για παιχνίδι!

 

  ικεα1

 Όπως σχολιάζει η Maria Thörn, Υπεύθυνη Προϊόντων στο Παιδικό Τμήμα ΙΚΕΑ «Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει και χρειάζεται περισσότερο παιχνίδι. Σε σχετική έρευνα που κάναμε (Έρευνα ΙΚΕΑ PLAY REPORT) είδαμε ότι το 50% των ενηλίκων θέλει να ανακαλύψει το παιδί που κρύβει μέσα του και ότι τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς, θέλουν να παίζουν περισσότερο μαζί».

ικεα3

 

Βρείτε κι εσείς τη σειρά LATTJO που διατίθεται ήδη σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, και αποκτήστε όλα τα “εργαλεία” για να διασκεδάσετε μέσα και έξω από το σπίτι, να παίξετε μουσική, να οργανώσετε για τις κρύες νύχτες του χειμώνα βραδιές με επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και να μεταμφιεστείτε και να υποδυθείτε ρόλους.

Ακόμα στην καταπληκτική σειρά LATTJO μπορείτε να βρείτε και το βιβλίο «Παίζουμε μαζί», ένα βιβλίο με παιχνίδια από όλον τον κόσμο για να εμπλουτίσετε δημιουργικά τις στιγμές που ζείτε μαζί με τα παιδιά σας! Και επειδή ο χρόνος είναι πιεσμένος, για να αξιοποιήσετε ακόμα και αυτόν που βρίσκεστε μακριά από τα μικρά σας αγγελούδια, μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ την εφαρμογή “LATTJO” ,που είναι διαθέσιμη σε Android κινητά και να μαζέψετε όσους περισσότερους πόντους συντροφικότητας μπορείτε, παίζοντας μαζί, ακόμα και όταν είστε μακριά!

 

ικεα5

 

Τέλος η ΙΚΕΑ για να προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση για παιχνίδι, συνεργάστηκε με την DreamWorks Animation και μαζί δημιούργησαν μια σειρά με περισσότερες από 25 σύντομες ιστορίες κινουμένων σχεδίων , που γιορτάζουν την άφιξη της σειράς και επεκτείνουν τον φανταστικό κόσμο των χαρακτήρων της και τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ!

PH126979 lowres

 PH126980 lowres